Οδηγός Εστιατορίων

S.Pellegrino Young Chef Academy: Ο διεθνής διαγωνισμός γαστρονομίας δίνει την ευκαιρία σε νέους Έλληνες chefs να ξεχωρίσουν

Ο διαγωνισμός που αναδεικνύει τα νέα μαγειρικά ταλέντα διεθνώς επιστρέφει για πέμπτη χρονιά προσκαλώντας ανερχόμενους νεαρούς chefs από όλο τον κόσμο να δηλώσουν συμμετοχή.

San Pellegrino Young Chef Academy

Τα νέα ταλέντα της γαστρονομίας έχουν την ευκαιρία να αναδειχτούν δηλώνοντας συμμετοχή στον πέμπτο διεθνή διαγωνισμό γαστρονομίας της S.Pellegrino Young Chef Academy, της διεθνούς πλατφόρμας εκπαίδευσης και ανάδειξης της επόμενης γενιάς chefs που θα εξελίξουν την παγκόσμια γαστρονομική σκηνή, φέρνοντας θετική κοινωνική αλλαγή. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους chefs, ηλικίας έως και 30 ετών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του S.Pellegrino Young Chef Academy, αποκομίζοντας πολύτιμες γνώσεις και παγκόσμια αναγνώριση. Δυνατός πυλώνας της φετινής εκδήλωσης θα είναι και η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ ανδρών και γυναικών ως αναγνώριση των προκλήσεων που συναντά το γυναικείο φύλλο στη βιομηχανία, όπου συχνά υπάρχουν ελάχιστες αντιπροσωπευτικές παρουσίες. 

Υποβάλλοντας την αίτησή τους ηλεκτρονικά στο sanpellegrinoyoungchefacademy.com έως τις 30 Ιουνίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν και μία συνταγή ενός signature πιάτου τους, που θα αποτυπώνει τις τεχνικές τους δεξιότητες από την επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας έως την ανάδειξη της γεύσης, τη δημιουργικότητα και την ικανότητα αποτύπωσης του οράματός τους για τη γαστρονομία στα πιάτα τους

Οι αιτήσεις της πρώτης φάσης του διαγωνισμού θα αξιολογηθούν από εκπροσώπους της ALMA, της διεθνούς κύρους ιταλικής σχολής μαγειρικής τέχνης, οι οποίοι θα διαμορφώσουν και την τελική λίστα των 175 νέων chefs από 50 χώρες, οι οποίοι  θα διαγωνιστούν στους τοπικούς τελικούς το δεύτερο εξάμηνο του 2022, με στόχο για να διεκδικήσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό στο Μιλάνο το 2023

O διαγωνισμός θα περιλαμβάνει το "Βραβείο "S.Pellegrino Young Chef Academy", το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού για τον chef που θα ξεχωρίσει για τη δημιουργικότητά, τις δεξιότητες και την ικανότητά του να αποτελέσει θετική αλλαγή στην κοινωνία μέσω της γαστρονομίας, ο οποίος θα επιλεγεί από μία κριτική επιτροπή επτά διεθνώς διακεκριμένων chefs, αλλά και τρία επιπλέον βραβεία: το "Βραβείο Κοινωνικής Ευθύνης της S.Pellegrino" από τoν "Σύνδεσμο Βιώσιμων Εστιατορίων", το "Βραβείο Acqua Panna για τη Διασύνδεση στη Γαστρονομία", από τους μέντορες του διαγωνισμού και το "Βραβείο Τροφής Για Σκέψη" από τους αναγνώστες του "Fine Dining Lovers". Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στο μεγάλο φινάλε στο Μιλάνο το 2023, δίνοντάς την ευκαιρία τα νέα ταλέντα να διεκδικήσουν τον τίτλο του καλύτερου νεαρού σεφ του κόσμου. 

Τα S.Pellegrino, Acqua Panna και San Pellegrino Sparkling Fruit Beverages είναι διεθνή εμπορικά σήματα της Sanpellegrino S.p.A., με έδρα το Μιλάνο στην Ιταλία. Με διανομή σε περισσότερες από 150 χώρες μέσα από υποκαταστήματα και διανομείς και στις 5 ηπείρους, αυτά τα προϊόντα αντιπροσωπεύουν την εξαιρετική ποιότητα λόγω της καταγωγής τους και της τέλειας απόδοσης του Ιταλικού στιλ παγκοσμίως ως μία σύνθεση ευχαρίστησης και απόλαυσης. Η Sanpellegrino S.p.A ιδρύθηκε το 1899 και αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των αναψυκτικών στην Ιταλία με τη σειρά των φυσικών μεταλλικών νερών της και των μη αλκοολούχων ποτών. Ως κύριος παραγωγός φυσικών μεταλλικών νερών στην Ιταλία, έχει δεσμευτεί να προάγει αυτό το βασικό αγαθό και να εργάζεται με ευθύνη και με πάθος έτσι ώστε να εξασφαλίσει ότι αυτό το αγαθό θα έχει ένα ασφαλές μέλλον. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξίδι σε κορυφαία bar της Αθήνας με το "α" και τo Schweppes

Στιγμές με ή χωρίς αλκοόλ αλλά και γευστικά μιξαρίσματα που δίνουν χαρακτήρα σε κάθε γουλιά προσφέρουν το "α" και το Schweppes στην απόλυτη εμπειρία food & cocktail pairing σε κορυφαία bars της Αθήνας.

27/06/2022

Οι 12 καλύτερες ταβέρνες για ούζο πάνω στο κύμα του Αιγαίου

Ένας γευστικός περίπλους στα νησιά μας με πυξίδα τους καλοφτιαγμένους ουζομεζέδες και τελικό προορισμό την απόλυτη καλοκαιρινή ξεγνοιασιά.

Το ανανεωμένο ΕΜΣΤ γιόρτασε τα εγκαίνια 5 νέων εκθέσεων με ένα μεγάλο πάρτι χωρίς προηγούμενο

Με την παρουσία του Bombay Sapphire gin στο πρώην εργοστάσιο ΦΙΞ, ζωντάνεψαν οι χώροι του αναδιαμορφωμένου μουσείου της πρωτεύουσας ξεκλειδώνοντας τη δημιουργική φαντασία.

Brown Hotels Χ Lakis Gavalas: Το πιο εκκεντρικό πάρτι της πόλης επιστρέφει by the pool με καλοκαιρινή διάθεση!

Το επόμενο ραντεβού με τα ανατρεπτικά πάρτι By Lakis Gavalas δίνεται στο rooftop του Brown Lighthouse Athens στις 23 Ιουνίου με ελεύθερη είσοδο.

The Zillers: Μία νόστιμη εμπειρία Αθήνας

Εξαιρετική αισθητική, μοναδική θέα, υψηλή γαστρονομία και ιδιαίτερα ποτά αποτελούν πόλους έλξης λίγα μέτρα πιο ψηλά από την Μητροπόλεως.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μάς υποδέχονται στο "Erimitis Bar & Restaurant"

Με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα των Παξών, το υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο bar – resto συνδυάζει χαλαρό κι εκλεπτυσμένο περιβάλλον, με κομψή και μοντέρνα ελληνική κουζίνα.

Campari Spritz

Το εμβληματικό ιταλικό ποτό σε μία νέα, sophisticated πρόταση.