Τα γαστρονομικά νερά S.Pellegrino® και Acqua Panna έδωσαν τη δική τους αίγλη στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2026

Pellegrino Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2026

  

Άρρηκτα συνδεδεμένα με την υψηλή γαστρονομία τα fine dining waters light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό των Ιταλικών Άλπεων S.Pellegrino® και το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης Acqua Panna δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την άκρως εορταστική τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2026

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2025

Στις 11 Μαΐου στην "Αίγλη Ζαππείου" τιμήθηκαν οι άριστοι της ελληνικής γεύσης, σε μια βραδιά απονομής πλήρως ανανεωμένη και άκρως πανηγυρική, που συγκέντρωσε κορυφαίους εκπροσώπους της εθνικής μας κουζίνας, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες από τους χώρους της φιλοξενίας, της τέχνης, του πολιτισμού και της πολιτικής.

Το ασυναγώνιστο ντουέτο που φτιάχνουν το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό των Ιταλικών Άλπεων S.Pellegrino® και το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης Acqua Panna και προτείνεται από την Παγκόσμια Ένωση Οινοχόων (A.S.I), χάρισε την εξαιρετική δροσιά του τόσο στην υποδοχή της βραδιάς όσο και στο λαμπερό πάρτι που ακολούθησε στο open air σκηνικό του "Αίγλη Yard συντροφεύοντας ιδανικά τις γαστρονομικές μπουκιές του πιο ξεχωριστού Food Tour στο Αιγαίο.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2026

Pellegrino Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2026

Τέσσερις σεφ από βραβευμένα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου – ο Γιάννης Γαβαλάς από το "Araklia" στην Ηρακλειά, ο Μιχάλης Μάρθας από το "Καπάδικο" στην Κάλυμνο, ο Κώστας Μπουγιούρης από το "Ηλιοβασίλεμα" στη Σύρο και ο Γιώργος Τρουμούχης από το "Noble Gourmet" στη Ρόδο – σχεδίασαν ειδικά για τη βραδιά μια σειρά από δημιουργικές αιγαιοπελαγίτικες μπουκιές, που ανέδειξαν με ευφάνταστο τρόπο την άγνωστη τοπική κουζίνα των Κυκλάδων και Δωδεκανήσων.

Aqua Panna Pellegrino Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2026

Pellegrino Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2026

Μάλιστα ένας εξ αυτών ο Μιχάλης Μάρθας, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ταλαντούχους σεφ που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις συμμετέχοντας στο παρελθόν στον παγκόσμιο διαγωνισμό S. Pellegrino Young Chef Αcademy, μια καθοριστική πρωτοβουλία στο πλαίσιο στήριξης της fine dining σκηνής και όσων πιστά την εκπροσωπούν.

Τα S.Pellegrino® και Acqua Panna πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια fine dining σκηνή ανεβάζοντας το νερό διαρκώς στο γαστρονομικό βάθρο που του αξίζει και επίσημος χορηγός γαστρονομικών θεσμών διεθνούς κύρους από τους Χρυσούς Σκούφους και Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας ως τα "World's 50 Best Restaurants".
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

O Anthony Bourdain έφαγε τον κόσμο και κατασπάραξε τον ίδιο του τον εαυτό

Μία ημέρα σαν σήμερα, 8 χρόνια πριν, ο γαστρονομικός αντιήρωας, αμετανόητος ταξιδιώτης και ευρηματικός storyteller, έπαιρνε το τελευταίο του δείπνο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/06/2026

Σε αυτή την trattoria θα δοκιμάσεις κοτόπουλο με πένες… και λευκή σοκολάτα

Στην Τrattoria Marika το απρόβλεπτο γίνεται comfort με πένες, κοτόπουλο, κονιάκ και λευκή σοκολάτα που "δένουν" εκπλήσσοντας από την πρώτη μπουκιά.

Στη λιγότερo φασαριόζικη πλευρά του Γκαζιού, παίζει ένα από τα πιο fine κεμπάπ της Αθήνας

Στo Γκάζι και τα Περιβολάκια, τρεις μάστορες της γεύσης επανεφευρίσκουν το σπιρτόζικο street food και την έννοια του μεζέ.

Αυτό το μουσικό μεζεδοπωλείο στα Σεπόλια βγάζει την πιο κεφάτη αυλή του καλοκαιριού

Αυλή, ταράτσα, ζωντανές μουσικές και μεζέδες για ατέλειωτα τσουγκρίσματα: το "Αυτό μας έλειπε" στα Σεπόλια βάζει το καλοκαίρι σε πρώτο πλάνο και μας καλεί έξω.

Στο Ateno τρως την πιθανότατα καλύτερη χωριάτικη σαλάτα που φτιάχτηκε ποτέ

Πολυβραβευμένος και δημιουργικός, ο Νίκος Καραθάνος υφαίνει ένα γευστικό νήμα μοντέρνα ελληνικό.

Πλάκα - Κουκάκι- Θησείο: Μετά το Ηρώδειο, πού βγαίνουμε;

Μερικές προτάσεις για Πλάκα, Κουκάκι και Θησείο, όταν οι εκδηλώσεις στο Ηρώδειο δίνουν τη θέση τους σε έξοδο για φαγητό.

Στο KORA Bakery ήθελαν απλά να φέρουν καλύτερο ψωμί στην Αθήνα

Μία κουβέντα με τη συνδημιουργό του KORA Bakery, Μαρία Αλαφούζου, για άρτο και θεάματα. Αλλά όχι μόνο για αυτά.