Σε αυτό το γουστόζικο καφέ, κάθε ΣΚ στήνεται ένας all you can eat brunch μπουφές με €18

Σαββατοκύριακα στην Κυψέλη, με 18€ για all you can eat buffet με αυγά, μπέικον, pancakes, γλυκές λιχουδιές και specialty coffee σε σπιτική ατμόσφαιρα.

morning sweetie

All you can eat! Μια αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων που συνδυάζει χαλαρή διάθεση και… απεριόριστες λιχουδιές, τώρα στο πιο φωτεινό brunch spot της Κυψέλης. Το Morning Sweetie που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στην Φωκίωνος Νέγρη 34,  δίπλα στη Δημοτική Αγορά, απέκτησε και νεότερο αδερφάκι (Ζακύνθου 13) σταθερά στην Κυψέλη.

Αυτό είναι το πρώτο νέο. Η δεύτερη συναρπαστική είδηση είναι ότι για όλο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο κάθε Σαββατοκύριακο θα φιλοξενείται ένας φανταστικός all you can eat brunch μπουφές με 18 ευρώ το άτομο. Αυγά, μπέικον, scrambled eggs, φοκάτσια, κέικ, γλυκές λιχουδιές, καφές φίλτρου, χυμοί, mini pancake station και πολλά άλλα θα συνθέτουν το brunch που θα είναι ανοιχτό για πολλά refill. Μάλιστα υπάρχει ειδική προσφορά για τις 20 πρώτες κρατήσεις οι οποίες έχουν δώρο όλα τα ροφήματά τους. Για κρατήσεις, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουν για επιβεβαίωση. 

MORNING SWEETIE

Στον φωτεινό του χώρο με την trendy και ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα θα βρεις προς πώληση τα θερμός και τις κούπες που φέρουν το logo του μαγαζιού, ενώ τα κατοικίδια είναι επίσης ευπρόσδεκτα στο Morning Sweetie που έχει και ξεχωριστό βαζάκι με δωρεάν λιχουδιές για σκυλάκια.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σε ένα περίπου κρυφό σημείο του Κεραμεικού για αυθεντική ιταλική κουζίνα

Σε ένα μέρος που... κάτι θα σου θυμίσει, ο σεφ Daniele Chiantini καταθέτει τη γευστική του πρόταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
02/09/2026

Από την Κολωνία στο UPON: Ένα 6 Hands με 2 αστέρια Michelin και ελληνική υπογραφή

Ο 2άστερος Michelin chef Daniel Gottschlich έρχεται από την Κολωνία στο UPON Athens και μαγειρεύει μαζί με τον Γρηγόρη Κίκη και τον pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλο.

Η Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει με θέα την καλντέρα σε ένα ξεχωριστό Four Hands δείπνο

Η Ντίνα Νικολάου συναντά τον executive chef Νίκο Νικολινάκο στο Kapari Natural Resort της Σαντορίνης, για μια βραδιά με κυκλαδίτικες γεύσεις και κρασιά του ηφαιστειακού αμπελώνα.

Το Burger Fest επανέρχεται στο Γκάζι

Για δύο τριήμερα, το μάλλον πιο ζουμερό φεστιβάλ της πόλης πιάνει πόστο στο Παλιό Αμαξοστάσιο.

Το Parga Beach Resort και η γαστρονομική αφύπνιση της δυτικής ακτής

Από την Πάργα και την Πάλαιρο ως τη Λευκάδα, η δυτική ακτή της Ελλάδας επιδεικνύει ολοένα συναρπαστικότερη γαστρονομική αυτοπεποίθηση, με τη φιλοξενία να στρέφει επιτέλους το βλέμμα της στον τόπο, στα προϊόντα και στις παραδόσεις του.

Το "Αιγαίον" επιστρέφει: 100 χρόνια μετά, οι θρυλικοί λουκουμάδες ξανά στο κέντρο

Μέλι, κανέλα και καυτό τηγάνι επιστρέφουν στο κέντρο της Αθήνας: το "Αιγαίον" κλείνει έναν αιώνα ζωής και βρίσκει νέο σπίτι στη Στοά Αρσακείου.

Όλη η μέρα στη Βαλτετσίου: Αγαπημένες στάσεις στα Εξάρχεια

Η Βαλτετσίου παραμένει μία από τις πιο ζωντανές περατζάδες των Εξαρχείων, με 5+1 στάσεις που καλύπτουν όλη τη μέρα, από τον πρώτο καφέ μέχρι το τελευταίο ποτό.