Προφιτερόλ με πλούσια γεύση κρέμας pâtisserie και φρεσκοψημένα σου, τούρτα σοκολάτα με 60% κακάο χωρίς γλουτένη, cheesecake με τρία διαφορετικά εσπεριδοειδή, λεμόνι, πορτοκάλι και μοσχολέμονο, υπέροχες πάστες (must η αμυγδάλου), λαχταριστά κέικ όπως vegan με πορτοκάλι και καρύδια… Ό,τι και να σου τραβήξει την προσοχή στις βιτρίνες της "La Ruche Patisserie", η γεύση του είναι, όπως θα διαπιστώσεις, ξεχωριστή.
Τα γλυκά του pastry chef και ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου Βασίλη Σακελλαρίου είναι φτιαγμένα με πολλή αγάπη και επαγγελματισμό, με ζάχαρη καρύδας, στέβια ή αγαύη, αντί για ζάχαρη, και ΠΟΠ προϊόντα, πολλά από τα οποία βιολογικά.

Τώρα τα Χριστούγεννα βρίσκουμε μελομακάρονα με αγαύη, αλλά και κλασικά με μέλι Ταϋγέτου, κουραμπιέδες χωρίς ζάχαρη με λευκή σοκολάτα, δίπλες με συνταγή από την Καλαμάτα και κλασικά panettone με φρούτα γκλασέ που φτιάχνονται στο ζαχαροπλαστείο, αλλά και signature με τριπλή σοκολάτα, ενώ τα εποχικά υλικά, όπως τα φρούτα του δάσους, γίνονται και υπέροχα παγωτά.
