La Ruche Patisserie Naturelle : Γλυκά χωρίς ζάχαρη αλλά με πολλή φροντίδα

Ξεχωριστές γεύσεις δημιουργημένες με πολλή αγάπη.

la ruche

Προφιτερόλ με πλούσια γεύση κρέμας pâtisserie και φρεσκοψημένα σου, τούρτα σοκολάτα με 60% κακάο χωρίς γλουτένη, cheesecake με τρία διαφορετικά εσπεριδοειδή, λεμόνι, πορτοκάλι και μοσχολέμονο, υπέροχες πάστες (must η αμυγδάλου), λαχταριστά κέικ όπως vegan με πορτοκάλι και καρύδια… Ό,τι και να σου τραβήξει την προσοχή στις βιτρίνες της "La Ruche Patisserie", η γεύση του είναι, όπως θα διαπιστώσεις, ξεχωριστή.

Τα γλυκά του pastry chef και ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου Βασίλη Σακελλαρίου είναι φτιαγμένα με πολλή αγάπη και επαγγελματισμό, με ζάχαρη καρύδας, στέβια ή αγαύη, αντί για ζάχαρη, και ΠΟΠ προϊόντα, πολλά από τα οποία βιολογικά.

la ruche

Τώρα τα Χριστούγεννα βρίσκουμε μελομακάρονα με αγαύη, αλλά και κλασικά με μέλι Ταϋγέτου, κουραμπιέδες χωρίς ζάχαρη με λευκή σοκολάτα, δίπλες με συνταγή από την Καλαμάτα και κλασικά panettone με φρούτα γκλασέ που φτιάχνονται στο ζαχαροπλαστείο, αλλά και signature με τριπλή σοκολάτα, ενώ τα εποχικά υλικά, όπως τα φρούτα του δάσους, γίνονται και υπέροχα παγωτά.

la ruche

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/12/2025

Τα Taco Bell πάνε και Πανόρμου

Από την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025, το νέο κατάστημα στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 73 ξεκινά τη λειτουργία του, φέρνοντας την αναγνωρίσιμη αισθητική και το μενού του brand σε μία ακόμη γειτονιά της πόλης.

Sunday Brunch στο "ORA": Η πιο εκλεπτυσμένη Κυριακάτικη συνήθεια της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Στο "One&Only Aesthesis", εκεί όπου η θάλασσα γίνεται καμβάς πολυτέλειας, οι Κυριακές αποκτούν δικό τους ρυθμό.

"Focal": Ρεβεγιόν με φόντο την Ακρόπολη

Για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το κομψό rooftop εστιατόριο του ριζικά ανανεωμένου ξενοδοχείου "Electra Rhythm Athens", του ομίλου "Electra Hotels and Resorts", ανοίγει τις πόρτες του προσφέροντας ραφιναρισμένες γεύσεις με τη φινέτσα που αρμόζει στο πνεύμα των ημερών.

Στο Libertine Drinkery ζει ο μικρόκοσμος μιας γειτονιάς

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι που μας μαθαίνει τι σημαίνει all-day φιλοξενία.

"Meliá Athens": Ρεβεγιόν με γαστρονομία πολλών αστέρων

Σε "Sky Lounge Rooftop Bar" του "Meliá Athens", ο πολυβραβευμένο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υπογράφει δύο εορταστικά μενού που υμνούν τη χειμερινή εποχή με γήινες πινελιές, γευστική φινέτσα και τεχνική αρτιότητα.

"Humain": Εκεί όπου η θεατρικότητα συναντά το γιορτινό dégustation

Κατά τη διάρκεια των εορτών, το "Humain" παρουσιάζει ένα festive dégustation menu που σερβίρεται καθημερινά από τις 23/12 έως τις 3/1, μια χειμωνιάτικη αφήγηση σε πράξεις.