Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει κάνει εδώ και λίγους μήνες δυναμικό comeback, με ένα εστιατόριο-director's cut που θα έλεγαν κι ο Χρήστος Μήτσης με τον Γιάννη Καντέα-Παπαδόπουλο. Το Hafu είναι η φυσική μαγειρική συνέχεια της πορείας του και το νέο σπίτι της ομάδας του, σερβίροντας πιάτα-φόρους τιμής στη μαγειρική πορεία του δημοφιλούς σεφ.

Το Hafu εξελίχθηκε γρήγορα σε ντάρλινγκ των foodies για όλους τους σωστούς λόγους. Διόλου τυχαία, επεκτείνει πλέον το χρονολογικό range της δράσης του, ανοίγοντας και για lunch, καθημερινά εκτός Τετάρτης και Κυριακής από 13.00 - 16.30. 

To εστιατόριο Hafu του Σωτήρη Κοντιζά

To εστιατόριο Hafu του Σωτήρη Κοντιζά 1

Το μενού παραμένει το ίδιο και στη μεσημεριανή συνθήκη, με μικρές προσθήκες σε πιάτα ημέρας και ελάχιστες τροποποιήσεις σε ήδη υπάρχουσες προτάσεις.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Hafu

Δραγατσανίου 8, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Χαλκιδική εκτός πεπατημένης: 4 ταβέρνες με χαρακτήρα μακριά από τα προφανή

Πέρα από τις διάσημες παραλίες της, η Χαλκιδική κρύβει ταβέρνες με χαρακτήρα, ιστορία και αληθινά καλό φαγητό, σε τέσσερις διευθύνσεις που αξίζουν την παράκαμψη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
14/08/2026

Οι καλύτερες διευθύνσεις για φαγητό στη Σκόπελο και τα τοπικά προιόντα που πρέπει να δοκιμάσεις

Σκόπελος μέσα από το φαγητό της: φρέσκο ψάρι, παραδοσιακές πίτες, δημιουργικά εστιατόρια, ιστορικές ταβέρνες και τοπικά προϊόντα που αξίζει να ανακαλύψετε.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Τα πάλαι ποτέ ασιατικά της Αθήνας που έμοιαζαν με εξωτικά πουλιά

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Bluegr Hotels & Resorts: Μεγάλα ονόματα της διεθνούς γαστρονομίας δίνουν ραντεβού στην Κρήτη

Οι σεφ που διαμορφώνουν τη σύγχρονη ευρωπαϊκή γαστρονομία έρχονται στην Κρήτη, στην ιστορική La Bouillabaisse, το πρώτο fine dining εστιατόριο του Αγίου Νικολάου.

Μαρίνα Φλοίσβου: 5 στάσεις για φαγητό, ποτό και γλυκό δίπλα στη θάλασσα

Από εστιατόρια με θέα και spots για χαλαρό ποτό, μέχρι παγωτό για το κλείσιμο της βόλτας, ξεχωρίσαμε 5 μαγαζιά στη Μαρίνα Φλοίσβου που αξίζει να βάλετε στη λίστα σας.

Αυτό δεν είναι απλά ένα ακόμη εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα

Έξι τραπέζια πάνω στα βράχια, με τη θάλασσα να χαϊδεύει τα πόδια των θαμώνων και το κάρβουνο να πιάνει το κόκκινο του ηλιοβασιλέματος, χτίζουν το σκηνικό του "Zolotas Beach", πάνω στο οποίο ο Θοδωρής Παπανικολάου στήνει την επιστροφή του στην αθηναϊκή σκηνή με τον καλύτερο τρόπο: επιστρέφοντας στα στοιχειώδη, με εξαιρετική πρώτη ύλη στη φαρέτρα του και τη νοστιμιά της φλόγας στα ατού του.

Αυτό το εστιατόριο στο Φάληρο σερβίρει κάθε μέρα εδώ και 10 χρόνια ό,τι βγάζουν τα δίχτυα

Οι "Ψαράδες", το ψαροφαγικό εστιατόριο του Φαλήρου όπου εδώ και 10 χρόνια το μενού το γράφει η θάλασσα.