"Jenny's Rooftop Restaurant Bar": Η απογείωση της ελληνικής κουζίνας

'Jenny’s Rooftop Restaurant Bar' Ελληνική κουζίνα Σπάτα

Το "Jenny's Rooftop Restaurant Bar" στο "Sofitel Athens Airport" γιορτάζει την πρώτη επέτειο λειτουργίας τουκαι έχει ήδη καταξιωθεί ως μια επιτυχημένη γαστρονομική πρόταση. Το ιδιαίτερο περιβάλλον και η μοναδική γευστική εμπειρία έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο του ελληνικού όσο και του ξένου κοινού, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Το "Jenny's" κατάφερε να αποτελέσει μια γαστρονομική πρόταση υψηλών προδιαγραφών για τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, τους ταξιδιώτες του αεροδρομίου, αλλά και τους Αθηναίους που αναζητούν το καινούργιο και διαφορετικό, μακριά από την φασαρία της πόλης.

Η αρχιτεκτονική επιμέλεια, οι εσωτερικοί χώροι και η βεράντα που έχουν σχεδιαστεί από τον διεθνούς φήμης Ισπανό Lazaro Rosa Violan, σε συνδυασμό με την μοναδική θέα και την casual-chic ατμόσφαιρα προσφέρουν στους επισκέπτες μια αυθεντική και αξέχαστη εμπειρία.

Jenny’s Rooftop

Με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, ανανεώθηκε το μενού υπό την επιμέλεια των Executive Chef Παναγιώτη Γιακαλή και Πέτρου Φωτείνη, σε συνεργασία με τον Chef του "Jenny’s" Θοδωρή Υψηλό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αυθεντικότητα των γεύσεων και επικεντρώνοντας στην Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα.

Το "Jenny’s Rooftop Restaurant Bar" βρίσκεται στον 9ο όροφο του Sofitel Athens Airport, ακριβώς απέναντι από το Αεροδρόμιο Αθηνών και με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό. Αυτή η εντυπωσιακή βεράντα προσφέρει μια τέλεια απόδραση από την καθημερινότητα, με θέα το ηλιοβασίλεμα πάνω από τα Μεσόγεια.

Ξεν. "Sofitel Athens Airport", 9ος όροφος, Σπάτα, jennysrooftoprestaurant.com
FB: Jenny’s Rooftop Restaurant Bar, IG: @jennys.rooftop

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Vibo Harvest Festival: Τέσσερις εβδομάδες, τέσσερις περιοχές και 12 ελληνικά κρασιά στο ποτήρι

Από τα νησιά μέχρι τη βόρεια Ελλάδα, το Vibo Harvest Festival επιστρέφει σε Πειραιά και Γλυφάδα με wine flights, ελληνικές ποικιλίες και γευστικά ταιριάσματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/09/2026

Το Brutus Tavern επιστρέφει στο Κολωνάκι, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Μετά το θερινό του διάλειμμα, το Brutus Tavern επιστρέφει την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στο Κολωνάκι, ανοίγοντας ξανά τις πόρτες του για τη νέα σεζόν και συνεχίζοντας τη δική του προσέγγιση στο σύγχρονο steakhouse dining.

Βραβευμένα μενού έως €40 για τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας

Δώδεκα διαφορετικές διαδρομές προς τη βραβευμένη γεύση, από τα 20€ έως και τα 40€ το άτομο: ταβέρνες, ψάρι, κρέας και σύγχρονη ελληνική κουζίνα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σύρο, Ρόδο, Αρκαδία και Φλώρινα.

Σεράμικο: Σύγχρονη κουζίνα με θεσσαλονικιώτικη ψυχή στον Κεραμεικό

Τρία χρόνια μετά την άφιξή του στον Κεραμεικό, το Σεράμικο μεταφράζει τη θεσσαλονικιώτικη κιμπαριά σε σύγχρονη αθηναϊκή γλώσσα, με πιάτα για τη μέση, βαθιά νόστιμα.

Το Μαντρί βάζει το θρυλικό του κρέας σε σουβλάκι

Το Μαντρί Τυλιχτό είναι η πιο καθημερινή εκδοχή του ιστορικού κρεατοφαγικού προορισμού της Γλυφάδας, με πίτες, καλαμάκια, κεμπάπ, burgers και σουβλάκια για κάθε μέρα.

Στο καφενείο-ταβερνάκι της Πεύκης η φάση είναι το αυθεντικό

Μακριά από τα μοδάτα "γαστροκαφενεία", το καφέ-ουζερί Σπυρίδη εξελίχθηκε στο ελληνικό ταβερνάκι που νοσταλγήσαμε σε χώρο και κουζίνα, και ίσως δείχνει μια νέα, καλοδεχούμενη τάση στα μέτρα της εποχής

Το φθινόπωρο στην Αθήνα θέλει cheesecake

Η επιστροφή στην πόλη αποκτά πιο γλυκιά διάσταση με basque και κλασικά cheesecake που ξεχωρίζουν για την κρεμώδη υφή, την καραμελωμένη επιφάνεια και τα σωστά twists.