Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό «The Zillers Pastry Bar» υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

zillers1

Με ένα σπέσιαλ μενού και βεβαίως μαγική θέα στην Ακρόπολη μας υποδέχεται το βράδυ της Ανάστασης 4/5 το ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Zillers". Ο καινούργιος executive chef Βασίλης Ρούσσος προτείνει για την αρχή το τιμώμενο έδεσμα της ημέρας που είναι ασφαλώς η μαγειρίτσα, και συνεχίζει με την παραδοσιακή ποντιακή πίτα "γιοχάς" με πράσο αλλά και τζιγεροσαρμάδες γεμισμένους με ρύζι και μυρωδικά. Το κύριο πιάτο της βραδιάς θα είναι το αρνάκι με baby πατατούλες, ενώ ο γλυκός επίλογος του μενού που κοστίζει € 95 κατ’άτομο θα γραφτεί με αρωματικό τσουρέκι. 

zillers2

Λίγες ημέρες αργότερα, το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" και ο Γιώργος Πλατινός υποδέχονται στην Αθήνα τον αναγνωρισμένο pastry chef Gilles Marchal για ένα ξεχωριστό 4 Ηands Εvent με γαλλικό αέρα στις 10 και 11/5. Οι δύο εξαιρετικοί pastry chefs συναντιούνται ξανά στην Αθήνα και ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο degustation menu που εξερευνά τη σχέση της ζαχαροπλαστικής με τις παιδικές αναμνήσεις και αξίζει να βάλετε στην ατζέντα σας αν αγαπάτε τις ξεχωριστές και πρωτότυπες γλυκές εμπειρίες. 
 

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Zillers Pastry Bar (Τhe)

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ανακαλύπτοντας την Κεφαλονίτικη γαστρονομία στο "Makedonia Palace"

Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την ομάδα του υποδέχονται τον Κεφαλονίτη chef Γιώργο Αντωνέλλο για ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/05/2024

Ταλαντούχοι Έλληνες θαυματοποιοί στο "Ex Machina"

O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Πάρη Τζιμτζαλή, Senior Sous chef στο εμβληματικό "St John Bread and Wine" στο Λονδίνο, σ' ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Καρίμαλη.

Πώς μία από τις κορυφαίες ελληνικές μπύρες νοστιμίζει με θαλασσινό αλάτι

Πιστή στις αξίες της μάρκας, η νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι ξυπνάει αναμνήσεις, συναισθήματα, και δημιουργεί στιγμές που μας ενώνουν.

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.