Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό «The Zillers Pastry Bar» υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

zillers1

Με ένα σπέσιαλ μενού και βεβαίως μαγική θέα στην Ακρόπολη μας υποδέχεται το βράδυ της Ανάστασης 4/5 το ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Zillers". Ο καινούργιος executive chef Βασίλης Ρούσσος προτείνει για την αρχή το τιμώμενο έδεσμα της ημέρας που είναι ασφαλώς η μαγειρίτσα, και συνεχίζει με την παραδοσιακή ποντιακή πίτα "γιοχάς" με πράσο αλλά και τζιγεροσαρμάδες γεμισμένους με ρύζι και μυρωδικά. Το κύριο πιάτο της βραδιάς θα είναι το αρνάκι με baby πατατούλες, ενώ ο γλυκός επίλογος του μενού που κοστίζει € 95 κατ’άτομο θα γραφτεί με αρωματικό τσουρέκι. 

zillers2

Λίγες ημέρες αργότερα, το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" και ο Γιώργος Πλατινός υποδέχονται στην Αθήνα τον αναγνωρισμένο pastry chef Gilles Marchal για ένα ξεχωριστό 4 Ηands Εvent με γαλλικό αέρα στις 10 και 11/5. Οι δύο εξαιρετικοί pastry chefs συναντιούνται ξανά στην Αθήνα και ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο degustation menu που εξερευνά τη σχέση της ζαχαροπλαστικής με τις παιδικές αναμνήσεις και αξίζει να βάλετε στην ατζέντα σας αν αγαπάτε τις ξεχωριστές και πρωτότυπες γλυκές εμπειρίες. 
 

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Zillers Pastry Bar (Τhe)

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γεύση υπό σκιάν: 20 ταβέρνες με αυλή στην Αθήνα

Ιστορικές και νεότερες, κλασικές και μοντέρνες, όλες εκείνες οι προτάσεις που υπηρετούν το δίπολο δροσιά-νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/07/2024

Κάν’το όπως η Ρόδος! Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες που κατάφεραν να κάνουν το νησί προορισμό για τοπική κουζίνα

Το Νησί των Ιπποτών ούτε ντρέπεται ούτε ξεχνά την απολύτως ξεχωριστή τοπική του κουζίνα, φροντίζοντας να την προβάλλει συστηματικά και παντού από την πιο κλασική ως την πιο φίνα και εκλεπτυσμένη εκδοχή της. Είθε κάποτε αυτή η τάση να αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.

Στις ταβέρνες της Μυκόνου που τρώνε και ντόπιοι και επισκέπτες - κι όμως υπάρχουν!

Ναι, έχει κι από αυτές το νησί των Ανέμων. Και μάλιστα, κάποιες αρκετά αξιόλογες.

"Belle Amie": Για belle vie στο Πασαλιμάνι

Ατμοσφαιρικό και ιστορικό, με τη ρετρό γοητεία του να φέρνει στο προσκήνιο την πυκνή αστική του παράδοση, το σημείο αναφοράς του Πειραιά στρέφει πλώρη για νέες κατακτήσεις, με ζωηρή ενέργεια στη βεράντα και την πλατεία του, αλλά και κουζίνα που δίνει διαφορετική γεύση στην έννοια του all day.

Σε μία νόστιμη γειτονιά της Σύρου

Δύο σποτ που αξίζουν της προσοχής σου, στην αρχοντικότερη των Κυκλάδων.

Ο Νίκος Ρούσσος δίνει γεύση στο 'InterContinental Crete'

Ο πολυβραβευμένος σεφ επιμελείται τα μενού στα δύο εστιατόρια του νέου ξενοδοχείου, την ίδια στιγμή που ο κορυφαίος bartender Ηλίας Στεργιόπουλος μεριμνά για όσα μπαίνουν στα ποτήρια.

Αφιέρωμα: Η γαστρονομία της καλοκαιρινής Ελλάδας | Εστιατόρια και ταβέρνες που δεν χάνουμε στις διακοπές

Το φαγητό είναι από τα κλειδιά των πετυχημένων διακοπών. Πριν ξεκινήσετε για τα νησιά και τις παραλίες δείτε το μεγάλο μας αφιέρωμα στα εστιατόρια και τις ταβέρνες του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσετε.