Fire Nights Vol. 3: H Ana Ros για ένα βράδυ στο 'Pharaoh'

Η σεφ που έβαλε τη Σλοβενία στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη μαγειρεύει στα Εξάρχεια και το δημοφιλές wine resto, στις 5 Μαρτίου.

H Ana Ros για ένα βράδυ στο 'Pharaoh'

Δε γίνεται να ασχολείσαι με τον κόσμο της γαστρονομίας (ή του Netflix) και να μην έχεις ακούσει έστω και μία φορά στη ζωή σου το όνομα της Ana Ros. Η κορυφαία σεφ του πλανήτη για το 2017 σύμφωνα με τα The World's 50 Best Restaurants, παραμένει μία από τις σημαντικότερες γυναίκες στα υψηλότερα κλιμάκια της γεύσης.

Η σεφ και ιδιοκτήτρια του βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin (συν το πράσινο αστέρι του κόκκινου οδηγού/ νο.32 στην πιο πρόσφατη λίστα των καλύτερων εστιατορίων του κόσμου για το 2023) 'Hisa Franko', στο Κόμπαριντ της Σλοβενίας, θα βρεθεί για μία και μοναδική βραδιά στα χαμηλά των Εξαρχείων και το 'Pharaoh'.

Το εστιατόριο Pharaoh στα Εξάρχεια_1

Το εστιατόριο Pharaoh στα Εξάρχεια_2

Στο πλαίσιο των Fire Nights και την τρίτη εκδοχή αυτών, η περίφημη αυτοδίδακτη μαγείρισσα θα είναι εκείνη που έστω και για μερικές ώρες θα διευθύνει τις φωτιές, στα ενδότερα της κουζίνας του δημοφιλούς εξαρχειώτικου σποτ, σερβίροντας ένα ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση μενού.


Info

Τιμή tasting menu: €120/άτομο
Κρατήσεις: pharaoh.gr (περιορισμένη διαθεσιμότητα)

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Pharaoh

Σολωμού 54, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.