Fire Nights Vol. 3: H Ana Ros για ένα βράδυ στο 'Pharaoh'

Η σεφ που έβαλε τη Σλοβενία στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη μαγειρεύει στα Εξάρχεια και το δημοφιλές wine resto, στις 5 Μαρτίου.

H Ana Ros για ένα βράδυ στο 'Pharaoh'

Δε γίνεται να ασχολείσαι με τον κόσμο της γαστρονομίας (ή του Netflix) και να μην έχεις ακούσει έστω και μία φορά στη ζωή σου το όνομα της Ana Ros. Η κορυφαία σεφ του πλανήτη για το 2017 σύμφωνα με τα The World's 50 Best Restaurants, παραμένει μία από τις σημαντικότερες γυναίκες στα υψηλότερα κλιμάκια της γεύσης.

Η σεφ και ιδιοκτήτρια του βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin (συν το πράσινο αστέρι του κόκκινου οδηγού/ νο.32 στην πιο πρόσφατη λίστα των καλύτερων εστιατορίων του κόσμου για το 2023) 'Hisa Franko', στο Κόμπαριντ της Σλοβενίας, θα βρεθεί για μία και μοναδική βραδιά στα χαμηλά των Εξαρχείων και το 'Pharaoh'.

Το εστιατόριο Pharaoh στα Εξάρχεια_1

Το εστιατόριο Pharaoh στα Εξάρχεια_2

Στο πλαίσιο των Fire Nights και την τρίτη εκδοχή αυτών, η περίφημη αυτοδίδακτη μαγείρισσα θα είναι εκείνη που έστω και για μερικές ώρες θα διευθύνει τις φωτιές, στα ενδότερα της κουζίνας του δημοφιλούς εξαρχειώτικου σποτ, σερβίροντας ένα ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση μενού.


Info

Τιμή tasting menu: €120/άτομο
Κρατήσεις: pharaoh.gr (περιορισμένη διαθεσιμότητα)

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Pharaoh

Σολωμού 54, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.