The Zillers | Η γεύση της σαγήνης στο πιο ρομαντικό σκηνικό

Με την Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο και τη φινέτσα της βραβευμένης του κουζίνας στο πιάτο, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο φέρνει στο στόμα τη γεύση του έρωτα.

The Zillers Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Με την Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο και την πλατεία Μητρόπολεως στα πιο ατμοσφαρικά της, το κάδρο που συνθέτει η ταράτσα του boutique εστιατοριου της οδού Μητροπόλεως είναι ένα σκηνικό για love story από μόνο του. Τη σαγήνη της εμπειρίας που προσφέρει, όμως, ενισχύει ακόμη περισσότερο η σπάνια γαστρονομική φινέτσα με την οποία κινείται η βραβευμένη κουζίνα.

The Zillers Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σταθερά ανάμεσα στα κορυφαία της χώρας, με διαδοχικές διακρίσεις στους Χρυσούς Σκούφους, η ομάδα του "The Zillers’" ισορροπεί τεχνικές αιχμής και υψηλή φινέτσα σε συναρπαστικούς συνδυασμούς γεύσεων, και σ’ αυτό ακριβώς το μοτίβο θα κινηθεί το ειδικό μενού για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου. Χαβιάρι με σκουμπρί και ροζ γκρέιπφρουτ, κρέμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ με παγωτό μαύρης τρούφας, αλλά και καλκάνι με άγρια μανιτάρια και μαύρο ρούμι είναι μερικές μόνο από τις ευφάνταστες προτάσεις του ειδικού μενού, ενώ η εκλεκτική κάβα και οι πρωτότυπες μείξεις του μπαρ θα φροντίσουν η βραδιά σας να είναι μεθυστική όχι μόνο στο πιάτο, αλλά και στο ποτήρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

38 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
09/05/2024

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.