Φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος έχει γεύση Mailo’s

Όπως κι αν γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το κοντινότερο κατάστημα Mailo’s σε περιμένει για το πιο πρωτότυπο Valentine’s meal, delivery ή take away!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Mailo’s

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μάς καλεί και φέτος να τη γιορτάσουμε χωρίς αναστολές, με όποιο ταίρι διαλέξουμε, ή ακόμη και single! Η πιο πρωτότυπη ιδέα μάς θέλει να βολτάρουμε στους δρόμους της πόλης, κλείνοντας θέση σε μια ερωτική συναυλία, με jazz ή μελωδικό ηχόχρωμα, μια παράσταση από τις πολλές και ιδιαίτερες που γεμίζουν ερωτισμό τις σκηνές της πόλης ζωντανεύοντας τον φτερωτό θεό σε όλες τις εκδοχές του, κλασικές και σύγχρονες, αλλά και χιουμοριστικά stand up comedy ειδικά για τη μέρα σε μουσικές σκηνές. Φυσικά, δεν λείπουν οι επιλογές για ερωτευμένους και μη στα bar της πόλης με signature κοκτέιλ. Κάπου εκεί ανάμεσα, πριν ή μετά τα θεάματα και τα Valentine’s events η πιο πρωτότυπη πρόταση για γεύμα μάς φέρνει στο αγαπημένο μας Mailo’s spot για να πάρουμε μια χορταστική γεύση από το τι μηχανεύτηκε φέτος το δημιουργικό pasta place για να τιμήσει τον άγιο του έρωτα.

Φέτος, λοιπόν, ειδικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, από τις 5 και ως τις 18 Φεβρουαρίου, στα Mailo’s το signature κόκκινο cup γεμίζει με τη limited edition Valentine’s Pasta με ροζ σάλτσα τομάτας με μοσχαρίσια κεφτεδάκια, που θα μας κάνει να την ερωτευτούμε, είτε στην κλασική είτε και στη hot εκδοχή της!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Mailo’s

Η χειροποίητη ροζ σάλτσα τομάτας δίνει το πιο ταιριαστό χρώμα και άπαιχτη γεύση στα ζουμερά κεφτεδάκια, τα μπαχαρικά της hot εκδοχής κάνουν ακόμη πιο πικάντικη την ένωση ανάμεσα στη σάλτσα και τα κεφτεδάκια, ενώ τα χειροποίητα ζυμαρικά που αποτελούν τη βάση της Valentine’s Pasta δεν θα μπορούσαν παρά να είναι νοστιμότατα και σωστά βρασμένα, όπως μας έχουν συνηθίσει τα Mailo’s.

Άλλωστε, τα Mailo’s έχουν βρει εδώ και καιρό στόχο την καρδιά όλων εμάς των pasta lovers, κάνοντας την τέλεια μακαρονάδα street food. Όποια κι αν είναι η δική σου αγαπημένη γεύση, είμαστε σίγουροι ότι την έχεις βρει σε ένα από τα καταστήματα Mailo’s The Pasta Project συνδυάζοντας κάθε φορά την pasta της επιλογής σου με κάποια από τις λαχταριστές φρέσκιες σάλτσες που μαγειρεύονται καθημερινά σε open kitchen μπροστά στα μάτια σου.

Το έξυπνο Fresh Sauce & Fresh Pasta concept τους, συνδυάζει πετυχημένα το casualness του comfort street φαγητού με τη σωστή τεχνική και την έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, προτείνοντας ιδιαίτερες συνταγές με φρέσκα ζυμαρικά που τα βλέπουμε να παρασκευάζονται επί τόπου κάθε μέρα στη Fresh Pasta Machine από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Mailo’s

Όποιος κι αν είναι ο δικός σας αγαπημένος συνδυασμός μια φορά στα Mailo’s δεν είναι ποτέ αρκετή και ο πειραματισμός δεν σταματά εδώ… Ευτυχώς 35 σημεία ανά την Ελλάδα και την Κύπρο μάς περιμένουν να γιορτάσουμε την αγάπη μας για τα ζυμαρικά που κρατά όλο το χρόνο!

Φέτος, λοιπόν, τιμώντας τον 'Άγιο Βαλεντίνο, ξεκινάμε να γιορτάζουμε ήδη από τις 5 Φεβρουαρίου επιλέγοντας τη Valentine’s Pasta, τη νέα σέξι εποχική γεύση των Mailo’s, την οποία μπορούμε να πάρουμε φυσικά και στο σπίτι, παράλληλα, με όλες τις αγαπημένες μας γεύσεις. Μάλιστα, μπορούμε να επιλέξουμε το Valentine's Meal είτε στη single, είτε στην couple’s εκδοχή του, συνδυάζοντας τη Valentine’s συνταγή με 1 ή 2 παγωμένες Coca-Cola αντίστοιχα. Και τα 2 meals ισχύουν τόσο για delivery, αποκλειστικά μέσω Wolt, όσο και take away (σε special Valentine’s τιμή!).

www.mailos.gr, IG: mailos_pasta, Tik Tok: mailos_pasta

35+ καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο
Delivery αποκλειστικά μέσω Wolt
Hashtags: #MailosThePastaProject, #MailosPasta, #FreshPasta

Περισσότερες πληροφορίες

Mailo's The Pasta Project

Πατριάρχου Ιωακείμ 39, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

Αιμιλίου Βεάκη 62, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

2ας Μαϊου 24, Νέα Σμύρνη
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

Ζαλοκώστα 2, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

Πλατεία Ευτέρπης, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.