Κυριάκης – "Zillers": The end

Η συνεργασία του ταλαντούχου σεφ Παύλου Κυριάκη με το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Μητροπόλεως ολοκληρώνει τον κύκλο της.

pavlos1

Ήταν πριν τέσσερα χρόνια όταν ο Παύλος Κυριάκης ανέλαβε την κουζίνα του "The Zillers". Ο πολύ ταλαντούχος σεφ ολοκλήρωνε τότε έναν εύφορο κύκλο στη Σαντορίνη αναζητώντας πλέον μια έδρα στην Αθήνα και ο Γιάννης Βλαχογιάννης επιθυμούσε να βάλει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως σε δυνατή γαστρονομική τροχιά. Ο χρόνος δικαίωσε αμφότερους, καθώς το "The Zillers"απέσπασε τον πρώτο του Χρυσό Σκούφο το 2021 ενώ την επόμενη χρονιά ήρθε και η διάκριση από τον οδηγό Michelin. Ακόμα πιο σημαντικό είναι βέβαια το γεγονός πως στην πορεία αυτών των ετών χαρήκαμε στο εστιατόριο μια σειρά από εξαιρετικές σπεσιαλιτέ που αποτυπώνουν το γαστρονομικό στίγμα του Κυριάκη, καθώς και πολλές ειδικές βραδιές με πολύ σημαντικούς και ακριβοθώρητους guest chefs από το διεθνές στερέωμα που πολύ σπάνια τιμούν τα μέρη μας.

Σημειώστε πως ο Κυριάκης θα βρίσκεται στην κουζίνα του "The Zillers" ως τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ πολύ σύντομα θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες για τα επόμενα πλάνα τόσο του σεφ όσο και του εστιατορίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.