Κυριακή στο 'Jerár' για street food, κρασί και μπύρα

Μία διαφορετική προσέγγιση του δημοφιλούς εστιατορίου της Δάφνης, για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Κυριακή στο 'Jerár' για street food, κρασί και μπύρα

Κοντεύει να κλείσει δύο χρόνια ζωής το 'Jerár' και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κατόρθωσε να βάλει την περιοχή της Δάφνης στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Αλλά και πολύ πιο μακριά από αυτόν. Το φροντισμένο εστιατόριο των Χάρη Νικολούζου και Γιώργου Καβακλή έχει άποψη και νοστιμιά. 

Πέρα από αυτά, φροντίζει τακτικά να αναθερμαίνει το ενδιαφέρον παλιών και νέων φίλων, με διάφορα events. Το αυτό ισχύει και τώρα, καθώς την επόμενη Κυριακή (21/01) οργανώνει ένα street food & wine event. 

Παράλληλα με τα πιάτα της κάρτας του, ο σεφ Νικολούζος θα σερβίρει ακόμη ένα χοτ ντογκ με πεσκανδρίτσα και ένα sando με γλυκάδια. Στο πλάι του πρώτου, ο σομελιέ Διονύσης Βασιλειάδης θα τοποθετήσει ένα λευκό blend Furmint - Riesling (Weingut Moric - περιοχή Balaton, Ουγγαρία) και τη μπύρα Tilquin à l'Ancienne Pinot Meunier ενώ για το δεύτερο, προτείνει ένα pairing με ένα λευκό blend Chardonnay - Sauvignon Blanc (La Castellada Collio, βόρεια Ιταλία) και τη μπύρα Strange Brew Cellar Jams Farmhouse Ale.


Info

Aγίας Βαρβάρας 55, Δάφνη
Tηλ: 210 9755764
14:00-18:00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Jerár

Aγίας Βαρβάρας 55, Δάφνη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.