'Hurry Up': Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει street food σποτ στο Κουκάκι

Το pop up project του δημοφιλή σεφ αποκτά προσεχώς εστιατορική βάση στην οδό Βεΐκου.

Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει 'Hurry Up' στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος μόνο άγνωστος δεν είναι στο ευρύ κοινό, καθώς συστήθηκε ουσιαστικά σε αυτό μέσω του MasterChef. Ο ταλαντούχος σεφ όμως τρέχει εδώ και 5 χρόνια το 'Hurry Up', ένα καινοτόμο street food pop-up project, που ίσως έχεις συναντήσει σε κάποιο δημοφιλές φεστιβάλ ή γευστικό event. 

Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει 'Hurry Up' στο Κουκάκι 1

Το εν λόγω κόνσεπτ ετοιμάζεται να αποκτήσει πια και εστιατορική υπόσταση, καθώς ο σεφ Μπονάνος, μαζί με τον Κωστή Καρατζιά ('Tarantino Burgers') θα παρουσιάσουν πολύ σύντομα -υπολογίζεται προς τα τέλη Φεβρουαρίου- το 'Hurry Up Street Food'. Πιάνοντας πόστο στο Κουκάκι και την οδό Βεΐκου, θα στεγάζεται σε έναν χώρο με αισθητικό ύφος κάπου ανάμεσα στο Βερολίνο και την Σκανδιναβία και θα σερβίρει fusion φαγητό δρόμου, που θα πατά σε μία fine comfort φιλοσοφία.

Ένα 'εστιατορικό' street food, που θα περικλείει μεν τη φυσιογνωμία και τις βασικές απαρχές του 'χεράτου' φαγητού αλλά θα έχει και τεχνικές. 

Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει 'Hurry Up' στο Κουκάκι 6

Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει 'Hurry Up' στο Κουκάκι 3

Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει 'Hurry Up' στο Κουκάκι 5

Στην κάρτα του θα βρίσκει κανείς περίπου 10 προτάσεις, με εύρος από φρέσκα ραβιόλι και gyozas μέχρι τα signature baos), τα οποία θα πλαισιώνονται με 5 επιλογές σε νεοκοσμίτικα κρασιά και 2 εμφιαλωμένα cocktails. 

Όπως συνηθίζουμε να αναφέρουμε κατά τα δημοσιογραφικά κλισέ, περισσότερα προσεχώς.

Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει 'Hurry Up' στο Κουκάκι 2

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.