"Grand Hyatt": Ρεβεγιόν με σαγηνευτική θέα

Tο πλήρως ανανεωμένο πολυτελές ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, και μεγαλύτερο «Grand Hyatt» της Ευρώπης, φορά τα γιορτινά του και μάς υποδέχεται με «τόλμη, πολυτέλεια και υπερβολή».

The Grand by Interni

Συνεχίζοντας να γράφει τη δική του ιστορία στην φιλοξενία με την προσθήκη του παλαιού κτηρίου Odeon, το εντυπωσιακό "Grand Hyatt Athens" ενσαρκώνει τον ορισμό του city hotel αλά ελληνικά, αποτελώντας ένα σύγχρονο σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή φιλοξενία. Η κομβική τοποθεσία του, η κομψή αισθητική του, η μαγευτική θέα της ολοφώτιστης Ακρόπολης και η φινέτσα των γαστρονομικών προτάσεων συνθέτουν το απόλυτο κουαρτέτο της εορταστικής μας εξόδου. 

Hyatt Xmas

Το μοντέρνο roof top εστιατόριο "The Grand by Interni" στο penthouse με θέα την οne-side glass πισίνα και την Ακρόπολη ακολουθεί τις υψηλές προδιαγραφές του "Interni", έχοντας στο επίκεντρο τον συναρπαστικό διάλογο Ελλάδας και Ασίας ενώ το ζεν"Aphrodite Lobby Lounge" εδραιώνει την κουλτούρα του all day καταφυγίου στην καρδιά της πρωτεύουσας προτείνοντας μια ιδιαίτερη ποικιλία από κοκτέιλ, snacks και πιάτα βασισμένα σε διαλεχτά υλικά.

Xmas Hyatt

Στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ο γευστικός εκλεκτικισμός συμπυκνώνεται σε πιάτα με διεθνείες επιρροές όπως χειροποίητα gyoza με κοτόπουλο, ντελικάτα inside out sushi rolls, χειροποίητα wonton με κρέμα τυριού και καβούρι,  μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ γλυκοπατάτας, και πάβλοβα με κόκκινα φρούτα. Στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα υποδεχτείτε το νέο χρόνο με στυλ και γεύσεις όπως σούπα κολοκύθας με κάστανο και τρούφα, πατατοσαλάτα με καπνιστό χέλι και βινεγκρέτ μπέικον, gyoza με χοιρινό και σάλτσα ponzu, κοτόπουλο teriyaki, μοσχαρίσιο φιλέτο με αρωματικό βούτυρο, μπαλοτίνα γαλοπούλας, σουφλέ μανιταριών, φιλέτο ψαριού με μπερ μπλαν και αυγά ρέγγας ενώ η τελευταία σελίδα του δείπνου γράφεται γλυκά με μια πάβλοβα κάστανο, μιλφέιγ ή προφιτερόλ και τον φωτισμένο από τα πυροτεχνήματα αττικό ουρανό. 

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 115, Νέος Κόσμος, 2144021234, hyatt.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"