Το πνεύμα των Χριστουγέννων στο "Hard Rock Cafe Athens"

Special Holidays μενού και ρεβεγιόν με DJ sets και live bands στο Μοναστηράκι.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων στο 'Hard Rock Cafe Athens'

Ποιος είπε πως δεν μπορείς να "ροκάρεις" κατά τη διάρκεια της πιο μαγικής εποχής του χρόνου; Η τελευταία είναι ήδη εδώ και το "Hard Rock Cafe Athens" μπαίνει σε Χmas mood με τον ιδανικότερο και πιο απολαυστικό τρόπο. Ο Δεκέμβριος στην καρδιά του ιστορικού κέντρου και στον αριθμό 52 της Αδριανού είναι γεμάτος με πεντανόστιμα εορταστικά πιάτα και super fun events τις Παραμονές, καθώς και τις ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. 

Καθόλη τη διάρκεια του τελευταίου και πιθανότατα πιο διασκεδαστικού μήνα του χρόνου, οι επισκέπτες του αθηναϊκού "Hard Rock Cafe" απολαμβάνουν ένα extra special menu με χριστουγεννιάτικα vibes: Τρεις επιλογές σε φρέσκες, δροσερές σαλάτες με Χmas twist, 8 κυρίως πιάτα από τα οποία δε θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις, καθώς και 2 λαχταριστές προτάσεις σε γλυκά σε περιμένουν, ενώ από το μενού δε θα γινόταν να απουσιάζουν τα φοβερά cocktails-Χριστούγεννα στο ποτήρι, Sleighride Sangria και Blackberry Rocker.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων στο

Για την Παραμονή των Χριστουγέννων, το "Hard Rock Cafe Αthens" έχει ετοιμάσει το πιο ροκ ρεβεγιόν της πόλης: Από τις 20:00 θα παίζουν festive tunes σε ένα πολλά υποσχόμενο DJ set, ενώ από τις 21:30, στον επάνω όροφο, θα λάβει χώρα ένα άκρως χριστουγεννιάτικο live band event με τους Jitterbugs. Το πάρτι συνεχίζεται και ανήμερα των Χριστουγέννων με εορταστικό DJ set από τις 15:00. Συνεχίζοντας με την ίδια ένταση και το ίδιο mood, το "Hard Rock Cafe" αλλάζει χρόνο με DJ set από τις 20:00 και Live Band τους Jitterbugs, από τις 21:30.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων στο

Το πνεύμα των Χριστουγέννων στο

Την πρώτη ημέρα του καινούριου χρόνου, υποδεχόμαστε το 2024 με τον καλύτερο τρόπο, επιλέγοντας δύο ή τρία πιάτα από το εορταστικό μενού και παρτάροντας από τις 15:00. Από το event δε θα μπορούσε να λείπει ένα εναλλακτικό uplifting DJ set, από αυτά που μας έχει συνηθίσει το 'HRC'. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για ροκ Χριστούγεννα και αναμνήσεις από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες του χρόνου;

Αδριανού 52, Μοναστηράκι, τηλ. 210 3245170

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"