"Makedonia Palace": Καλές γαστρονομικές γιορτές!

Salonica

Το "Makedonia Palace" είναι το ιδανικό σημείο για να εισπράξουμε τον γιορτινό παλμό στη Θεσσαλονίκη, καθώς μας υποδέχεται με μια σειρά από λαμπερά events που παντρεύουν τη γαστρονομία και τη διασκέδαση. Υπέροχα στολισμένο και κομψό, το κεντρικό εστιατόριο "Salonica" είναι το σημείο όπου χτυπά η καρδιά του ξενοδοχείου και η μοναδική θέα στη θάλασσα συναντά τις συναρπαστικές δημιουργίες του πολυβραβευμένου σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου που φορούν τα γιορτινά τους και γεμίζουν εξαίσιους μπουφέδες.

Makedonia palace

Μπείτε σε εορταστικό πνεύμα με τον χριστουγεννιάτικο μπουφέ για την παραμονή των Χριστουγέννων (€ 130 κατ’άτομο), που προσφέρει την ιδανική αφορμή για να συγκεντρωθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, να σηκώσετε το ποτήρι σας και να απολαύσετε τη γιορτή, με τη μαγική φωνή της Εύης Σιαμαντά. Ανήμερα Χριστουγέννων, δοκιμάστε μια ποικιλία από λαχταριστά εδέσματα από τον μπουφέ (€ 120 κατ’άτομο), προσεκτικά φτιαγμένα για να απογειώσουν τις αισθήσεις.

Salonica

Η λαμπερή νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς συνοδεύεται από έναν ασυναγώνιστο Πρωτοχρονιάτικο μπουφέ (€ 170 κατ’άτομο) με εξαιρετικά εδέσματα, ενώ η εμπειρία απογειώνεται με μια αξέχαστη νύχτα ζωντανής μουσικής με τη Μαίρη Δούτση και τους One Take Productions, με ελληνικά και ξένα κομμάτια disco, funk και latin. To μεσημέρι της πρώτης ημέρας του χρόνου, δεν θα λείπει ένας μπουφές γεμάτος λαχταριστά εδέσματα (€ 120 κατ’άτομο) μαζί με πολλές ευχές για ένα 2024 όπως το ονειρευόμαστε.

Salonica

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"