Italus: Πάντοτε σε festive και νεανικό mood

Italus

Με festive διάθεση απόλυτα συντονισμένη το πνεύμα της εποχής το νεανικό στέκι της Καλλιθέας υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ιταλικές και όχι μόνο γεύσεις. Αρχικά, αυτό που σε κερδίζει στο All-day brunch & aperitivo bar "Italus" είναι ο χώρος: Φιλοξενείται σε μια urban chic σάλα με μοντέρνες γραμμές και ιδιαίτερες ξύλινες και μεταλλικές λεπτομέρειες που προσθέτουν σημαντικές αλλά σε καμία περίπτωση φορτικές πινελιές. 

Italus

Το σούπερ περιβάλλον φοράει "γιορτινά του" και σας περιμένει με απίθανες επιλογές για πληθωρικό -όπως απαιτούν οι ημέρες- brunch. To choco-bloom σε αποδομημένη εκδοχή, που δημιουργούνται εκείνη την στιγμή στο πιάτο σου, το millefeuille και η pavlova συναγωνίζονται τον instagrammable πύργο με pancakes που την κορυφή του στολίζουν πολύχρωμα gourmet popcorn. Μαζί με τον αυθεντικό ιταλικό καφέ, που ετοιμάζεται τελετουργικά μπροστά σου, ο Italus περνάει το πιο δυνατό μήνυμα βιωσιμότητας με την eco-friendly εκδοχή του choco-cup, το φλιτζάνι βάφλας γεμισμένο με espresso ή cappuccino και επικάλυψη σοκολάτας που τρώγεται απολαυστικά στο τέλος.

Italus

Η συνέχεια αναμένεται εξίσου παιχνιδιάρικη με τις ιταλικές πινελιές του στα panini, τη focaccia, την pizzeta και την pizza, να εναλλάσσονται με τα ενδιαφέροντα smoothie bowls, και, φυσικά τα πρώτα cocktails της βραδιάς. Μπορει το "Italus" να αγαπάει την ημέρα, αλλά γνωρίζει πώς να αλλάξει τη διάθεσή σου τις νύχτες, οργανώνοντας Aperol ή Corona party ή προσφέροντάς σου ένα signature cocktail από την λίστα του, ιδανική παρέα για μια γιορτινή βραδιά με pizza και cocktails.

Italus


Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 104, Καλλιθέα,  2109512341, www.italus.gr
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"