"Μικρές Κυκλάδες" Κηφισιά: Μεγάλες γιορτινές απολαύσεις

Μικρές Κυκλάδες

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν πριν από λίγα χρόνια οι "Μικρές Κυλάδες" το ταξίδι τους στα βόρεια προάστια, έχοντας σαν αφετηρία έναν κομψό χώρο στην Κηφισιά που τώρα τις γιορτές κυριολεκτικά λάμπει. Ειδικά για τις πιο όμορφες ημέρες του χρόνου, η κουζίνα βάζει τα δυνατά της με σπέσιαλ μενού φτιαγμένα για την περίσταση με δημιουργική θαλασσινή διάθεση.

Μικρές Κυκλάδες

Την παραμονή των Χριστουγέννων (€ 90 κατ’άτομο) θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ανάμεσα σε άλλα, σούπα οστράκων με κυδώνια, μύδια και γαρίδα αρωματισμένη με λεβάντα, και φιλέτο ψαριού με πουρέ αγγινάρας Ιερουσαλήμ και ραγού μανιταριών, ενώ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς (€ 110 κατ’άτομο) η κουζίνα μας δελεάζει με ταρτάρ ψαριού με γλυκόξινη σάλτσα αλλά και μοναδικά χειροποίητα ραβιόλια γεμιστά με αστακό και μους από κουνουπίδι.

Μικρές Κυκλάδες

Και τις δύο βραδιές θα μας καλωσορίσουν με ένα ποτήρι αφρώδες κρασί, ενώ θα υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική που θα απογειώσει την εορταστική ατμόσφαιρα.

Μικρές Κυκλάδες

Αγ. Τρύφωνος 15, Κηφισιά, 2106230930

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"