Μαγικές και πεντανόστιμες γιορτές στο "Daios Luxury Living"

Το πολυτελές ξενοδοχείο της παραλιακής λεωφόρου Νίκης μας περιμένει για μέρες και νύχτες γεμάτες λάμψη, με δυο γιορτινά gala dinners να βάζουν στα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μοναδική γαστρονομική υπογραφή.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Διακριτική πολυτέλεια, pal χρώματα, φυσικά υλικά και minimal αισθητική, σε συνδυασμό με τον έξυπνο σχεδιασμό που φροντίζει όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου να απολαμβάνουν σαγηνευτική θέα προς το γαλάζιο του Θερμαϊκού, κάνουν την πρόταση φιλοξενίας του "Daios Luxury Living" μια από τις πλέον ασυναγώνιστες της Θεσσαλονίκης - κι αυτό πριν καν αναφέρουμε τη στρατηγική τοποθεσία του πάνω στην λεωφόρο Νίκης, μια ανάσα από το Λευκό Πύργο και δίπλα στις καλύτερες πιάτσες της πόλης.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Ένας από τους πλέον απροσπέραστους προορισμούς διαμονής της πόλης, το "Daios Luxury Living" κάνει αυτές τις γιορτές ακόμη πιο σαγηνευτική την εμπειρία φιλοξενίας του, διοργανώνοντας δύο μοναδικά Gala Dinners, για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και τις πρωτοχρονιάς, αλλά και ξεχωριστά μενού ανήμερα των δυο μεγάλων γιορτών.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Έτσι, η παραμονή των Χριστουγέννων ξενικά με το απαλό χάδι των φυσαλίδων της σαμπάνιας στον ουρανίσκο, προετοιμάζοντάς μας για ένα γαστρονομικό ταξίδι φινέτσας και πολυτέλειας. Πιάτα όπως ο αστακός με bearnaise κι αυγά χρυσής ρέγκας, ή η βελουτέ πατάτας με φρέσκια τρούφα και μαγιονέζα κρεμμυδιού, θα δώσουν πάσα σε ντελικάτες δημιουργίες σαν το ραβιόλι γεμιστό με ραγού άγριων μανιταριών και το χοιρινό γάλακτος με μεταγιόν σελινόριζας, τρούφα και σάλτσα από δαμάσκηνα.

Ο γαστρονομικός πήχης παραμένει ψηλά και για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, φυσικά, με τη σαμπάνια να κηρύσει εορταστική έναρξη, και βελουτέ αγκινάρας με φρέσκια τρούφα, και καρπάτσιο καραβίδας με φρέσκο τσίλι και μαγιονέζα αυγοτάραχο να ανοίγουν μεγαλειωδώς τη βραδιά, που συνεχίζεται με προτάσεις όπως τα τορτελίνι με σάλτσα τρούφας, καρύδια πεκάν και αφρό πατάτας, αλλά και το μοσχαρίσιο φιλέτο με φρέσκια τρούφα, σάλτσα κόκκινου κρασιού και αγκινάρα Ιερουσαλήμ.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Και στις δυο βραδιές, το ρυθμό στο γαστρονομικό ταξίδι θα δίνουν οι νότες της INJOY Live Band, με jazz, swing και Christmassy μελωδίες να απογειώνουν το γιορτινό πνεύμα, ενώ ο σεφ και η γαστρονομική ομάδα του "Daios Luxury Living" ετοιμάζουν γευστικές εκπλήξεις με πληθωρικές διαθέσεις, τόσο για την ημέρα των Χριστουγέννων, όσο και για την πρώτη μέρα του χρόνου.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.