"Μπαλκόνι στις Κυκλάδες": Ρεβεγιόν με θέα!

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Το καταξιωμένο εστιατόριο ψαριού και θαλασσινών, στον Καρέα, καθ’όλη την περίοδο των γιορτών, γίνεται ιδανικό σημείο προορισμού τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά. Με φόντο πάντα τον εντυπωσιακό καμβά της Αθήνας και με ένα άκρως γιορτινό στολισμό, το εστιατόριο του Άγγελου Κωβαίου και των αδελφών του, σας υποδέχεται την Παραμονή και Άνημερα των Χριστουγέννων προσαρμόζοντας τον κατάλογό του στο εορταστικό κλίμα με πολλές επιλογές σε γιορτινά πιάτα με κρέας όπως γαλοπούλα με αρωματική χριστουγεννιάτικη γέμιση, αγριογούρουνο αλα μπουργκινιόν με λαχανικά γλασέ, αλλά και πλατό με κρύες κοπές με θαλασσινά στα οποία εξειδικεύεται (ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, ελάχιστη κατανάλωση 55 ευρώ/ άτομο την Παραμονή Χριστουγέννων το βράδυ, και αντίστοιχα 50 ευρώ /άτομο Ανήμερα Χριστουγέννων το μεσημέρι).

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι σεφ του εστιατορίου ετοιμάζουν σετ μενού έξι πιάτων με επιλογή στο κυρίως ανάμεσα σε ψάρι (φιλέτο σφυρίδας με σάλτσα beurre blanc αρωματισμένη με μπρικ και σπαράγγια με πουρέ σελινόρριζας) ή κρέας (rib eye μόσχου με jus αρωματισμένο με Porto, πουρέ κάστανου, πατάτες και λαχανικά baby) με κόστος 80 ευρώ/ άτομο. Επίσης, όλες τις γιορτινές ημέρες θα υπάρχει και ζωντανή μουσική με ευρύ ρεπερτόριο.

Παύλου Μελά 13, Βύρωνας, 2107640240, Μπαλκόνι στις Κυκλάδες, @balconycyclades, balconycyclades.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"