Κτήμα Βιβλία Χώρα: Η μαγεία των Χριστουγέννων στο ποτήρι μας

Κτήμα Βιβλία Χώρα

Mια πινελιά κομψότητας στις ημέρες των γιορτών είναι πάντα επιθυμητή, όταν έρχεται η ώρα να επιλέξουμε τα κρασιά εκείνα που θα μετατρέψουν τις στιγμές μας σε αξέχαστες εμπειρίες. Το Κτήμα Βιβλία Χώρα, με τον βιολογικό αμπελώνα και το οινοποιείο να εκτείνονται στους πρόποδες του Παγγαίου Όρους, θα γεμίσει τα ποτήρια μας με κρασιά που αντικατοπτρίζουν το ξεχωριστό terroir της περιοχής με μακραίωνη αμπελοοινική παράδοση.

Κτήμα Βιβλία Χώρα

Καθώς συγκεντρωνόμαστε με τους αγαπημένους μας, θα ανοίξουμε ένα μπουκάλι από τις ποικίλες επιλογές του κτήματος, για να ανεβάσουμε το εορταστικό πνεύμα. Από πικάντικα, δροσιστικά λευκά σε ροζέ φινετσάτα και ζουμερά, στιβαρά κόκκινα, όλα τα κρασιά συμπληρώνουν ιδανικά κάθε περίσταση. Ας γιορτάσουμε σερβίροντας μερικές σταγόνες από την τέχνη των οίνων αυτών, η επίγευση των οποίων θα παραμείνει πολύ καιρό μετά την τελευταία σταγόνα.

bibliachora.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"