"Beefbar Athens": Knows how to celebrate!

Beefbar Athens

Aστραφτερά φώτα, spicy διάθεση, προκλητικά απολαυστικό φαγητό: οι γιορτές στο "Beefbar Athens" είναι φέτος πιο συναρπαστικές από ποτέ. Το διάσημο εστιατόριο, που βρίσκεται στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αγκαλιάζει την εορταστική περίοδο δημιουργώντας πιάτα με festive twist.

Beefbar Athens

Για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η ομάδα του "Beefbar Athens", με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ρέτζη, δημιούργησε δύο εορταστικά μενού βασισμένα σε παραδοσιακές, αγαπημένες συνταγές που μυρίζουν Χριστούγεννα, όπως σούπα κάστανο, surf & turf tartare με μεδούλι και ρόδι και, φυσικά, τον βασιλιά του κρέατος, truffle Wagyu flap roll, στην πιο γιορτινή εκδοχή του.

Beefbar Athens

Από το μενού της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ξεχωρίζουν η king crab salad, το langoustine tartare με χαβιάρι και το signature μοσχάρι Wellington. Την Xmas experience συμπληρώνει η λίστα των festive cocktails, με τα Βeefbar Gluhwein και Ηappy Pumpkin Year να κρατούν τα ηνία της απόλαυσης!

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens), Βουλιαγμένη, 2109670700, beefbar.com/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"