"Zaatar": Γευστική μοιρασιά αγάπης

Το κοσμοπολίτικο και βαθιά νόστιμο blend σύγχρονης ελληνικής κουζίνας με τις διεθνείς τάσεις, που έχει πετύχει στην κουζίνα του ο ταλαντούχος executive chef Χρυσόστομος Πρασατζής, ταιριάζει γάντι με τη διάθεση των ημερών.

Zaatar

"We share food, love and feelings" διαβάζουμε σε έναν από τους τοίχους του "Zaatar" και δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερο μότο για τις γιορτές από αυτό που κάνει πράξη το δημοφιλές bar-restaurant της Νέας Ερυθραίας.

Zaatar

Το κοσμοπολίτικο και βαθιά νόστιμο blend σύγχρονης ελληνικής κουζίνας με τις διεθνείς τάσεις, που έχει πετύχει στην κουζίνα του ο ταλαντούχος executive chef Χρυσόστομος Πρασατζής, ταιριάζει γάντι με τη διάθεση των ημερών.

Zaatar

Το ίδιο και ο χώρος του "Zaatar" με τα industrial pop στοιχεία και την ανοιχτόκαρδη σάλα που βλέπει στον κήπο-έκπληξη. Cosy καναπέδες για όλη την παρέα, μοντέρνα μενού για τα ρεβεγιόν, αλλά και ανεβασμένη διάθεση για όλες τις μεσημεριανές ή βραδινές εορταστικές εξόδους παρέα με εκλεκτά κρασιά, signature cocktails και ευφάνταστες comfort γεύσεις with a twist που αναδεικνύουν τα ποιοτικά και ελληνικά προϊόντα προσθέτουν έξτρα χρυσόσκονη στο αγαπημένο meeting point.

Χειμάρρας 7, Νέα Ερυθραία, 2108070969, www.zaatar.gr, FB: Zaatar, IG: @zaatar.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"