"Tiki Bar": Όταν το brunch συνάντησε την πολυνησιακή κουλτούρα

'Tiki Bar' Brunch Κουκάκι

Το αγαπημένο tropical spot της πόλης που μας μύησε στην Tiki κουλτούρα ήδη από το 2007 είναι ζωντανό παράδειγμα ενός all-day bar ζωντανού και αυθεντικού που έχει κερδίσει το κοινό σε βάθος χρόνου. Για εκείνα λοιπόν τα πρωινο-μεσημέρια που η πόλη συννεφιάζει, στον πολύχρωμο κόσμο του "Tiki Bar" στο Κουκάκι βρίσκουμε μια ανοιχτόκαρδη ηλιόλουστη γωνία γεμάτη αρώματα και νοστιμιές που μας ταξιδεύει. Πιάνουμε θέση στην mix & match σάλα με τα λεοπάρ καθίσματα, τις ψάθες, τα surfboards και τον Έλβις μαζί με άλλα pop-culture icons στους τοίχους και ξεκινάμε τη μέρα μας με τους καλύτερους οιωνούς!

Στον κατάλογο του brunch βρίσκουμε τα απαραίτητα egg favorites (must το Egg Poke με βραστά αβγά, καλαμπόκι, μανιτάρια, edamame, σαλατικά και σος με σόγια, σησαμέλαιο και μέλι, αλλά και το Egg Burger με βραστά αβγά, γαλοπούλα, τυρί, σχοινόπρασο, Holandaise σως και πάπρικα, χωρίς να λείπει και ο παραδοσιακός καγιανάς με ψωμί σάντο). Οι λάτρες της mindful διατροφής δεν αντιστέκονται στα healthy eggs με guacamole, καλαμπόκι, παρμεζάνα, ντοματίνια και ρόκα baby αλλά και στις λαχταριστές επιλογές σε γιαούρτι με φρούτα και super foods όπως με ανανά, λεμονόχορτο και βασιλικό, ζαχαρωμένα τζίντζερ, βρώμη, καρύδια, φυστίκι Αιγίνης και σιρόπι σφενδάμου.

'Tiki Bar' Brunch Κουκάκι

Κι επειδή brunch χωρίς βάφλες δεν γίνεται τα signature σάντουιτς αλμυρής βάφλας έχουν τους φανατικούς τους οπαδούς αφού οι επιλογές τους καλύπτουν εξίσου τους vegan, vegetarian αλλά και τους πιο κλασικούς με γέμιση που περιλαμβάνει από γαλοπούλα, guacamole, μοτσαρέλα και καραμελωμένα κρεμμύδια μέχρι jackfruit, κατσικίσιο τυρί αλλά και τα υλικά της χωριάτικης σαλάτας! Δεν ξέρουμε για σας αλλά εμείς θα κρατήσουμε σίγουρα χώρο για δύο μπάλες παγωτό βανίλια με σιρόπι βύσσινο, τραγανά κομματάκια redberry και λεμόνι και μια φετα κουμ κουατ!

'Tiki Bar' Brunch Κουκάκι

Η αυθεντική Tiki ατμόσφαιρα απογειώνεται με την ταξιδιάρικη μουσική με soul και disco beats και στα κοκτέιλ, με τους bartenders να δημιουργούν συνταγές με βασικά συστατικά τα πιο ιδιαίτερα φρέσκα τροπικά φρούτα από όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.