Στο "Poseidon Athens Hotel" για brunch με θέα στον Σαρωνικό

'Poseidon Athens Hotel' Brunch Αθήνα

Για τα ηλιόλουστα, αλλά και τα συννεφιασμένα εκείνα Σαββατοκύριακα που θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας μια αίσθηση απόδρασης στην πόλη, ένα brunch στην Αθηναϊκή ριβιέρα κάνει τη διαφορά.

Με το προνομιακό location πάνω στην Αττική ακτογραμμή, στην Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο, το πολυτελές και φιλόξενο "Poseidon Athens Hotel" έχει αγκαλιαστεί εξίσου από τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της Αθήνας χάρη στην υπέροχη θέα του, το ευχάριστο island chic στιλ του και την έμφαση στις παροχές και τη γαστρονομία όλες τις εποχές του  χρόνου.

Αν έχετε ταυτίσει το  "Poseidon Athens Hotel" κυρίως με τα ηλιοβασιλέματα στο rooftop του, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και το πολύ όμορφο μεσημεριανό πρόσωπό του καθώς η εξαιρετική θέα στον Σαρωνικό ανοίγει την ψυχή έτσι όπως ξετυλίγεται μπροστά μας από το ζεστό και ατμοσφαιρικό εστιατόριο του ξενοδοχείο. 

Μυρωδάτοι καφές και ροφήματα, φρεσκοστυμμένοι χυμοί, σπιτική λεμονάδα και τονωτικά υγιεινά smoothies δίνουν το σύνθημα για το ιδανικό πέρασμα από το πρωί στο μεσημέρι που μόνο ένα λαχταριστό brunch ξέρει να προσφέρει.

Οι πιο δημοφιλείς αλμυρές γεύσεις του brunch είναι εδώ και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λαχταριστά eggs benedict, scrambled αλλά και ομελέτες της επιλογής σας, club sandwich, burger κλασικό, κοτόπουλο αλλά και vegan και σπέσιαλ πίτσες με επιλογές και για τους χορτοφάγους. Φυσικά δεν λείπουν οι γλυκές εκπλήξεις με το μενού του brunch να περιλαμβάνει τα απαραίτητα pancakes σε μια άκρως comfort εκδοχή με πραλίνα και μπισκότο αλλά και τιραμισού και αποδομημένο προφιτερόλ!

Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε τι τραβάει η ορεξή σας και να αφήσετε το βλέμμα να ταξιδέψει στην παραλιακή και ακόμη πιο μακριά…

Περισσότερες πληροφορίες

Poseidon Hotel Sky bar 360

(ξεν. «Poseidon») Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.