"New Hotel": Μαθήματα brunch από τους ειδικούς

'Art Lounge' Brunch Σύνταγμα

Από τους πρώτους διδάξαντες της κουλτούρας του brunch στην Αθήνα, το ντιζαϊνάτο "New Hotel" έχει επιστρέψει δυναμικά και τα Σαββατοκύριακα είναι η καλύτερη στιγμή για να απολαύσουμε το γευστικό του πρόσωπο.

Η αγαπημένη συνήθεια του lazy brunch βρίσκει στο "New Hotel" το κατάλληλο περιβάλλον με το διαχρονικά μοναδικό upcycling ύφος των αδελφών Campana, signature ενός ξενοδοχείου που έχει το επώνυμο design στο DNA του, να συναντά την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, τη ζεστασιά ενός σοφιστικέ σπιτιού αλλά και την πανοραμική θέα στην πόλη.

Συναντιόμαστε εδώ τα Σαββατοκύριακα για να τιμήσουμε το νόστιμο brunch του ξενοδοχείου παρέα με ένα τονωτικό smoothie, όπως η Healthy Colada με ανανά, μπανάνα, μέλι, γάλα καρύδας, σπόρους chia και κανέλα ή ένα aperitivo cocktail, όπως το Espressionist με αμαρέτο, λικέρ καφέ, γάλα αμυγδάλου, μέντα, καραμέλα κι ένα διπλό shot εσπρέσο. 

Στο εστιατόριο "Art Lounge", γνώριμες και νέες γεύσεις, με την υπογραφή του ταλαντούχου executive chef Μπάμπη Κουντούρη κάνουν το brunch μενού εμπειρία με τα αυγά -πάντα βιολογικά- να δίνουν, φυσικά, το παρόν με αρκετές επιλογές που περιλαμβάνουν από Eggs Benedict με προσούτο San Daniele ή με καπνιστό σολομό μέχρι καγιανά με σύγκλινο και φέτα Καλαβρύτων και τηγανιτά με πιπεριές Φλωρίνης, μυρωδικά, καραμελωμένο βαλσάμικο και ψητό προζυμένιο ψωμί.

Λουκουμάδες, pancakes, french toast με καραμελωμένο παραδοσιακό τσουρέκι, βατόμουρα και κηρήθρα μελιού, και φρεσκοψημένες σφολιάτες κάνουν παρέα σε mini vegan burger με κινόα και relish καυτερής πιπεριάς, αλλά και παραδοσιακή παστουρμαδόπιτα και πληθωρικά Steak sandwich και Smashed beef burger με American Angus.

Ειδική αναφορά αξίζει και στο Bloody Mary Station που τιμά το εμβληματικό κοκτέιλ του brunch είτε σε πειραγμένη κλασική εκδοχή είτε σε πρωτότυπους συνδυασμούς με ουίσκι ή τζιν αλλά και σε virgin πρόταση.

Περισσότερες πληροφορίες

Art Lounge

(ξεν. «New») Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.