Breakfast pizza στην πλατεία Αγίας Ειρήνης: Το νέο concept του "School Pizza Bar" για τα κυριακάτικα πρωινά

Κάθε Κυριακή πρωί (10.30 π.μ.-2 μ.μ.) οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους πρωινά σε συνταγές πάνω σε τραγανές πίτσες και αφράτες pinzes.

Ιταλικό εστιατόριο - School Pizza Bar - Αθήνα © Λεωνίδας Τούμπανος

Ένα από τα πλέον αγαπημένα all-day στέκια στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας, το "School Pizza Bar", παρουσιάζει το νέο του concept για τα κυριακάτικα πρωινά, το Breakfast pizza. Κάθε Κυριακή πρωί (10.30 π.μ.-2 μ.μ.) οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους πρωινά σε συνταγές πάνω σε τραγανές πίτσες και αφράτες pinzes. Όλα τα πρωινά είναι για 2 άτομα.

School Pizza Bar
Pizza English Breakfast

Οι επιλογές περιλαμβάνουν από Pizza salmone με cream cheese, Gorgonzola, κάπαρη, φρέσκο κρεμμύδι, καπνιστό σολομό και αυγά ποσέ και Pinza kagianas με scrambled eggs αλλά ελληνικά με φρέσκια ντομάτα κρεμμύδι και φέτα πάνω σε αφράτη pinza μέχρι Pizza avocado με κρέμα σπανάκι, παρμεζάνα, chilly πιπεριά, καλαμπόκι, avocado, scrambled eggs και γαλοπούλα gourmet, Pizza English Breakfast με σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, μπέικον, λουκάνικο, μανιτάρια, ντοματίνια και αυγά τηγανητά και Pizza Benedict με παρμεζάνα, προσούτο, αυγά ποσέ και Holandaise.

School Pizza Bar, πλατεία Αγίας Ειρήνης 8, 2103251444

Περισσότερες πληροφορίες

School Pizza Bar

Πλ. Αγ. Ειρήνης 8, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.