Εστιατόρια και μπαρ σε ταράτσες και αυλές για την Πανσέληνο του Αυγούστου

Η πρώτη από τις δύο Πανσελήνους του Αυγούστου έρχεται την Τρίτη 1η του μηνός και όσοι δεν βρίσκεστε στα νησιά έχετε πολλές και καλές επιλογές για να την απολαύσετε στην Αθήνα παρέα με ένα ποτό ή ένα ξεχωριστό δείπνο.

Ευανθία

Η πρώτη από τις δύο Πανσελήνους του Αυγούστου έρχεται την Τρίτη 1η του μηνός και όσοι δεν βρίσκεστε στα νησιά έχετε πολλές και καλές επιλογές για να την απολαύσετε στην Αθήνα παρέα με ένα ποτό ή ένα ξεχωριστό δείπνο.

Στο αφιέρωμα open air έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα εστιατόρια και μπαρ της πόλης με τις ομορφότερες ταράτσες, κήπους και αυλές από το κέντρο ως την παραλία και τις γειτονιές για να απολαύσετε την Πανσέληνο του Αυγούστου, ενώ στο summer guide μας αλλα και στην κατηγορία roof gardens στον οδηγό εστιατορίων του αθηνοράματος θα βρείτε κι άλλες επιλογές για άπλετη θέα συνοδεία κοκτέιλ, μεζέδων, έθνικ αλλα και μοντέρνων γευστικών επιλογών.

Αν πάλι είστε σε διακοπές εκτός Αθηνών συμβουλευτείτε τα αφιερώματά μας στα εστιατόρια των διακοπών και στους σεφ του καλοκαιριού και βρείτε τη δική σας καλύτερη επιλογή για την Πανσέληνο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/04/2024

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.