Το SB Gastrobar επανεφευρίσκει τη γεύση της Κρήτης

Το εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου Pearl SeaBreeze Suites υποδέχεται τον Μιχάλη Χάσικα στην παραλία του Ρεθύμνου και στρώνει τραπέζι για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στη γεύση της Λεβεντογέννας.

Μιχάλης Χάσικος σεφ Ρέθυμνο Sea Breeze

Τελευταία προσθήκη στο μενταγιόν φιλοξενίας του Ρεθύμνου, το Pearl SeaBreeze Suites φέρνει τη λαμπερή πολυτέλεια της Pearl Hotels στην προμενάδα της ιστορικής πόλης, προσφέροντας εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης με φόντο το γαλάζιο του κρητικού πελάγους.

Προικισμένα με την υψηλή αισθητική και τη μινιμαλιστική φινέτσα που χαρακτηρίζει τα καταλύματα του τίτλου, τα δωμάτια και οι σουίτες του Pearl SeaBreeze Suites συνθέτουν την ιδανική πρόταση απόδρασης, μερικά βήματα μονάχα από την αφράτη αμμουδιά του Ρεθύμνου, αλλά και μια ανάσα από το ιστορικό κέντρο, με το γοητευτικό μίγμα βενετσιάνικης κι ανατολίτικης αρχιτεκτονικής.

εστιατόριο SB Gastrobar στο ξενοδοχείο Pearl Sea Breeze Suites στο Ρέθυμνο

Την εμπειρία διαμονής συμπληρώνει η εστιατορική πρόταση του "SB Gastrobar", μέσα από την οποία το "Pearl SeaBreeze Suites" επανακαθορίζει την έννοια της κρητικής γεύσης. Με τον πολυβραβευμένο σεφ Μιχάλη Χάσικο επί κεφαλής της γευστικής του πρότασης, το "SB Gastrobar" εμπνέεται από το βυθό και τη γη της Κρήτης, για να ξεδιπλώσει μια βεντάλια γεύσεων που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

εστιατόριο SB Gastrobar στο ξενοδοχείο Pearl Sea Breeze Suites στο Ρέθυμνο

Προσεκτικά επιλεγμένη πρώτη ύλη, ραφιναρισμένες τεχνικές και δημιουργική εφευρετικότητα, συνθέτουν ένα μενού μέσα από το οποίο ο ταλαντούχος σεφ Μιχάλης Χάσικος εξερευνά την κρητική μαγειρική κληρονομιά, για να εντοπίσει τα πιο ζωηρά της διαμάντια και να τα φέρει στο σήμερα.

Μιξάροντας παραδοσιακές συνταγές και μοντέρνες τεχνικές, με καμβά του τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά της κρητικής θάλασσας, δημιουργεί μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, που δίνουν αξέχαστη γεύση στις ταξιδιωτικές αναμνήσεις μας: Τη γεύση της ατόφιας νοστιμιάς.

GB Gastrobar Sea Breeze Ρέθυμνο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.