Νέος σύμβουλος chef στη Hytra ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Πάολο Καζαγκράντε

Ο βραβευμένος σεφ έχει ήδη βάλει τις "πινελιές" του στο μενού, σε συνεργασία με τον σεφ Γιώργο Φελεμέγκα.

Hytra

Το HYTRA Restaurant & Bar καλωσορίζει τον Πάολο Καζαγκράντε (Paolo Casagrande)! Ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin σεφ είναι ο νέος σύμβουλος του HYTRA και έχει ήδη βάλει τις "πινελιές" του στο μενού, σε συνεργασία με τον σεφ Γιώργο Φελεμέγκα. Ο Καζαγκράντε είναι σεφ του εστιατορίου Lasarte*** στη Βαρκελώνη. Επί πολλά χρόνια συνεργάτης του μεγάλου Μαρτίν Μπερασατέγκι (Martin Berasategui) συνδυάζει στις συνταγές τις ιταλικές ρίζες του με τη βασκική κληρονομιά του μέντορά του, την καταλανική δημιουργικότητα και την πλούσια γκάμα των γεύσεων της Μεσογείου.

Από τον Μάιο το HYTRA Bar & Restaurant υποδέχεται τους φίλους του fine dining στον καλοκαιρινό χώρο του, με την υπέροχη αισθητική και τη μοναδική θέα. Επιλέγοντας ως πρώτη ύλη ελληνικά τοπικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς, το βραβευμένο με αστέρι Michelin HYTRA Bar & Restaurant προτείνει μενού a la carte, δύο μενού γευσιγνωσίας, μενού χορτοφαγίας, μενού tapas &cocktails και επιλογές pairing με κρασί ή cocktails.

Για πληροφορίες και κρατήσεις:
τηλ. 210 331 6767
www.hytra.gr

HYTRA Restaurant & Bar
7ος όροφος στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107-109
Αθήνα 117 45

Περισσότερες πληροφορίες

Hytra

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφ. Συγγρού 107-109, Νέος Κόσμος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".