Νέος σύμβουλος chef στη Hytra ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Πάολο Καζαγκράντε

Ο βραβευμένος σεφ έχει ήδη βάλει τις "πινελιές" του στο μενού, σε συνεργασία με τον σεφ Γιώργο Φελεμέγκα.

Hytra

Το HYTRA Restaurant & Bar καλωσορίζει τον Πάολο Καζαγκράντε (Paolo Casagrande)! Ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin σεφ είναι ο νέος σύμβουλος του HYTRA και έχει ήδη βάλει τις "πινελιές" του στο μενού, σε συνεργασία με τον σεφ Γιώργο Φελεμέγκα. Ο Καζαγκράντε είναι σεφ του εστιατορίου Lasarte*** στη Βαρκελώνη. Επί πολλά χρόνια συνεργάτης του μεγάλου Μαρτίν Μπερασατέγκι (Martin Berasategui) συνδυάζει στις συνταγές τις ιταλικές ρίζες του με τη βασκική κληρονομιά του μέντορά του, την καταλανική δημιουργικότητα και την πλούσια γκάμα των γεύσεων της Μεσογείου.

Από τον Μάιο το HYTRA Bar & Restaurant υποδέχεται τους φίλους του fine dining στον καλοκαιρινό χώρο του, με την υπέροχη αισθητική και τη μοναδική θέα. Επιλέγοντας ως πρώτη ύλη ελληνικά τοπικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς, το βραβευμένο με αστέρι Michelin HYTRA Bar & Restaurant προτείνει μενού a la carte, δύο μενού γευσιγνωσίας, μενού χορτοφαγίας, μενού tapas &cocktails και επιλογές pairing με κρασί ή cocktails.

Για πληροφορίες και κρατήσεις:
τηλ. 210 331 6767
www.hytra.gr

HYTRA Restaurant & Bar
7ος όροφος στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107-109
Αθήνα 117 45

Περισσότερες πληροφορίες

Hytra

Πέτρου Κόκκαλη 1, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
08/07/2025

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.

Μεδίκων: Γεύσεις Μάνης με θέα το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου

Γαστρονομική εμπειρία με μανιάτικες ρίζες, σε σκηνικό πέτρας, θάλασσας και δημιουργίας.