Το "Kammoun" στη Γλυφάδα θα σε μάθει να τρως (και να πίνεις) λιβανέζικα

Φαλάφελ, fattoush ή baba ganoush; Το νέο στέκι λιβανέζικης κουζίνας στη Γλυφάδα τα έχει όλα.

Kammoun

Οι έθνικ γεύσεις στις γαστρονομικές πιάτσες ανά την Αθήνα έχουν την τιμητική τους και τα νότια πρόσφατα υποδέχτηκαν μία ακόμα άφιξη με street food προτάσεις λιβανέζικης κουζίνας. Το "Kammoun" είναι ένα νέο πόστο στη Δημητρίου Γούναρη που αγαπά πιάτα street food προφίλ και σερβίρει σπεσιαλιτέ γνώριμες και αγαπημένες.

Στο μενού θα βρείτε μεταξύ άλλων τα πασίγνωστα φαλάφελ που σερβίρουν σε "βασιλική" μερίδα με σάλτσα από ταχίνι, γογγύλια τουρσί, ντομάτα, κρεμμύδι και φρέσκα μυρωδικά, αλλά και τυλιχτά, σε τορτίγια για να το "χέρι", super θρεπτική babila με ζεστά ρεβίθια στον ατμό, ταχίνι και σκόρδο, baba ganoush με ψημένες μελιτζάνες, πράσινη πιπεριά, ντομάτες, σκόρδο και κρεμμύδι, ταμπουλέ και σαλάτα fattoush με ντομάτα, αγγούρι, ραπανάκι, ρόδι, φρυγανισμένο ψωμί και vinaigrette ρόδι. Οι κρεατοφάγοι θα προτιμήσετε το λιβανέζικο μαριναρισμένο κοτόπουλο schawarma σε τορτίγια με πατάτες, τουρσί και σάλτσα σκόρδου αλλά και το λιβανέζικο μοσχάρι schawarma με μπαχαρικά, κρεμμύδι, μαϊντανό, πατάτες, τουρσί, ντομάτα και σάλτσα από ταχίνι. Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με arak και επιλεγμένα λιβανέζικα κρασιά.


Δημητρίου Γούναρη 122, Γλυφάδα | Τηλ.: 2117503900

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Craquelin "γλυκαίνει" τα Εξάρχεια με το -ίσως- καλύτερο βάσκικο cheesecake της πόλης

Στα Εξάρχεια, το Craquelin φέρνει street sweet λογική με προφιτερόλ και το καλύτερο βάσκικο cheesecake της Αθήνας, σε ένα μικροσκοπικό μαγαζί με έμφαση στην πρώτη ύλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
24/04/2026

Αυτό το ΠΣΚ δοκιμάζουμε tiki κουζίνα σε ένα cool pop up εστιατόριο, στο Χαλάνδρι

Το "Exotic Izakaya" επιστρέφει για τρεις δυνατές βραδιές γεύσης, στον πρώτο όροφο του "White Monkey".

Ο εξπρεσιονιστής της ελληνικής κουζίνας και το αριστούργημά του στη Γιάλοβα

Ανάμεσα στα βραβευμένα με Χρυσό Σκούφο και Top Notch εστιατόρια από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το σπουδαίο εστιατόριο Anama, του Χρύσανθου Καραμολέγκου.

Μια υψηλής ακρίβειας κουζίνα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μέρη της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Ανάμεσα στα βραβευμένα με Χρυσό Σκούφο και Top Notch εστιατόρια από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το κομψότατο εστιατόριο ενός εκ των κορυφαίων ξενοδοχείων του πλανήτη.

Πέμπτες με μουσικές από Λευτέρη Κεφαλά και cocktails από Πόπη Σεβαστού στο Ovio

Το Ovio εγκαινιάζει ένα νέο εβδομαδιαίο μουσικό concept που έρχεται να δώσει άλλη ενέργεια στις νύχτες της πόλης, ενώ παράλληλα υποδέχεται την εξαίρετη δημιουργό στο μπαρ του.

Το CTC υποδέχεται για ένα και μόνο βράδυ τον σεφ Δημήτρη Μούδιο από το Ōre της Μπανγκόκ

Μια συνάντηση δύο διαφορετικών γαστρονομικών κόσμων, στις 27 Μαΐου.

35 ωραίες ταβέρνες με αυλή στην Αθήνα

Η άνοιξη ανθίζει, ο καιρός ανοίγει και εμείς πιάνουμε τραπέζι σε ιστορικές και νεότερες, κλασικές και μοντέρνες, προτάσεις που υπηρετούν το δίπολο δροσιά - παραδοσιακή νοστιμιά.