Το "Kammoun" στη Γλυφάδα θα σε μάθει να τρως (και να πίνεις) λιβανέζικα

Φαλάφελ, fattoush ή baba ganoush; Το νέο στέκι λιβανέζικης κουζίνας στη Γλυφάδα τα έχει όλα.

Kammoun

Οι έθνικ γεύσεις στις γαστρονομικές πιάτσες ανά την Αθήνα έχουν την τιμητική τους και τα νότια πρόσφατα υποδέχτηκαν μία ακόμα άφιξη με street food προτάσεις λιβανέζικης κουζίνας. Το "Kammoun" είναι ένα νέο πόστο στη Δημητρίου Γούναρη που αγαπά πιάτα street food προφίλ και σερβίρει σπεσιαλιτέ γνώριμες και αγαπημένες.

Στο μενού θα βρείτε μεταξύ άλλων τα πασίγνωστα φαλάφελ που σερβίρουν σε "βασιλική" μερίδα με σάλτσα από ταχίνι, γογγύλια τουρσί, ντομάτα, κρεμμύδι και φρέσκα μυρωδικά, αλλά και τυλιχτά, σε τορτίγια για να το "χέρι", super θρεπτική babila με ζεστά ρεβίθια στον ατμό, ταχίνι και σκόρδο, baba ganoush με ψημένες μελιτζάνες, πράσινη πιπεριά, ντομάτες, σκόρδο και κρεμμύδι, ταμπουλέ και σαλάτα fattoush με ντομάτα, αγγούρι, ραπανάκι, ρόδι, φρυγανισμένο ψωμί και vinaigrette ρόδι. Οι κρεατοφάγοι θα προτιμήσετε το λιβανέζικο μαριναρισμένο κοτόπουλο schawarma σε τορτίγια με πατάτες, τουρσί και σάλτσα σκόρδου αλλά και το λιβανέζικο μοσχάρι schawarma με μπαχαρικά, κρεμμύδι, μαϊντανό, πατάτες, τουρσί, ντομάτα και σάλτσα από ταχίνι. Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με arak και επιλεγμένα λιβανέζικα κρασιά.


Δημητρίου Γούναρη 122, Γλυφάδα | Τηλ.: 2117503900

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.