Το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία" στρώνει πασχαλινό τραπέζι

Το εμβληματικό ξενοδοχείο είναι γαστρονομικός προορισμός και για τις μέρες του Πάσχα ενώ το «GB Corner Gifts & Flavors» μάς περιμένει με εντυπωσιακές προτάσεις δώρων.

GRANDE BRETAGNE

Το Πάσχα στο κλεινόν άστυ μπορεί έχει τα ατού του, πόσω μάλλον όταν αυτά περιλαμβάνουν την απρόσκοπτη θέα της Ακρόπολης, προσεγμένες γευστικές προτάσεις και μια σειρά από κομψές επιλογές εποχικών δώρων. 

GB CORNER PASXA 2023

Για του λόγου το αληθές, στο "GB Corner Gifts & Flavors" θα βρείτε πασχαλινές συνθέσεις δώρων και στυλάτα σοκολατένια αυγά καθώς και χειροποίητες λαμπάδες που αναδύουν το χαρακτηριστικό άρωμα του ιστορικού ξενοδοχείου, είδη σπιτιού, ένδυσης, αξεσουάρ καθώς και ιδιαίτερα έργα τέχνης. Τα χειροποίητα σοκολατένια αυγά που έχει σχεδιάσει ο ταλαντούχος Pastry Chef του ξενοδοχείου Αλέξανδρος Κούφας είναι κομψοτεχνήματα υψηλής ποιότητας. Φτιαγμένα με σοκολάτα γάλακτος Valrhona και εσωτερικά με μια πλούσια στρώση πραλίνας φουντουκιού με gianduja, καραμελωμένα φουντούκια, ανθό αλατιού και καραμέλα βουτύρου, θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις της σοκολάτας. Υπάρχει επίσης και η εκδοχή με bitter Valrhona 70% κακάο και στρώση από πραλίνα αμυγδάλου με καραμελωμένα rice pops. Είναι διαθέσιμα μέσα στο Easter egg box, που, πολυτελές και με έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υλικών του περιεχομένου του, είναι δώρο που θα μείνει αξέχαστο στους παραλήπτες του. 

GB CORNER PASXA 2023

Όσο για τις γαστρονομικές προτάσεις των ημερών, το "GB Roof Garden", στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, στρώνει τραπέζι με παραδοσιακές γεύσεις περίτεχνα καλιμπραρισμένες και τη μαρκίζα της πόλης να σιγοντάρει γευστικές εμπειρίες υψηλών προδιαγραφών. Συγκεκριμένα, καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στο εστιατόριο θα υπάρχει διαθέσιμο ξεχωριστό μενού με νηστίσιμα πιάτα και επιδόρπια ενώ μετά την Ανάσταση, στην κομψή σάλα του, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και ο Chef de Cuisine Νίκος Λιόκας θα σας καλωσορίσουν με παραδοσιακή μαγειρίτσα και εκλεκτά ορεκτικά, τρυφερό μπούτι από αρνάκι στο φούρνο με γιαούρτι και κοτολέτα στα κάρβουνα με μελωμένες πατάτες ενώ για επιδόρπιο ο Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας ετοιμάζει ένα εκπληκτικό ρεβανί Βέροιας με ινδοκάρυδο και κρέμα από μαστίχα Χίου. Το χειροποίητο τσουρέκι και τα κόκκινα πασχαλινά αυγά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν δένοντας απόλυτα με την ατμόσφαιρα της βραδιάς. 

GB CORNER PASXA 2023

Την Κυριακή του Πάσχα το χρυσοσκουφάτο εστιατόριο μεταμορφώνεται σε μία παραδοσιακή αυλή στο κέντρο της Αθήνας με πανοραμική θέα στα ιστορικά μνημεία και όλα γύρω να προλογίζουν την άνοιξη που μόλις έχει κάνει την εμφάνισή της. H γιορτή ξεκινά με παραδοσιακά εδέσματα και έναν πλούσιο πασχαλινό μπουφε που περιλαμβάνει μαγειρίτσα, εκλεκτές σαλάτες και πλήθος ζεστών επιλογών της ελληνικής κουζίνας με αποκορύφωμα τα live carving stations με αρνί και κοντοσούβλι. Το γεύμα ολοκληρώνεται με φρεσκοκομμένα φρούτα και επιδόρπια όπως ελληνικά γλυκά, ατομικά παστάκια και ποικιλία από ολόκληρες τούρτες σε διάφορες γεύσεις. 

  • Αναστάσιμο δείπνο: 95 €/ άτομο, Μεγάλο Σάββατο: 10.30 μ.μ -1 μ.μ
  • Πασχαλινό τραπέζι: 120 €/άτομο, Κυριακή του Πάσχα: 1.30 μ.μ – 5 μ.μ
  • gbroofgarden.gr
  • grandebretagnestore.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.