Στάση Μετρό Αιγάλεω: Νότες τσιμπολογήματος στο "Μέρες Ραδιοφώνου"

Πόσες μουσικές λέτε να χωρούν σε ένα μουσικό καφενείο που ονομάζεται «Μέρες Ραδιοφώνου»;

Μέρες ραδιοφώνου

Ξεδιπλώνοντας μια σπιρτόζικη κάρτα με μεζεδολογήματα, όπως το συκώτι με κύμινο, η αρμένικη ομελέτα και το μαστιχάτο κοτόπουλο, τα μερακλίδικα εδέσματα εδώ πρωταγωνιστούν…μετά μουσικής! Μάλιστα, για αυτό έχει προνοήσει η ιδιοκτήτρια -και κορίτσι του ραδιοφώνου- Νατάσα, που προγραμματίζει τα λαοφιλή και άκρως επιτυχημένα live, από jazz μέχρι ρεμπέτικο, που ενισχύουν την παρεΐστικη αλεγκρία.

Περισσότερα στο αφιέρωμα Μετρόραμα

Περισσότερες πληροφορίες

Μέρες ραδιοφώνου

Μ. Μπότσαρη 35, Αιγάλεω
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.