Ταβέρνες και εστιατόρια για ψάρι και θαλασσινά: Από χταποδάκι μέχρι σεβίτσε για καλή Σαρακοστή!

Φουλ της θάλασσας για καλή Σαρακοστή.

Ψάρι

Κλασικές ταβέρνες αλλά και εστιατόρια με πιο δημιουργικό χαρακτήρα συνθέτουν μια πολυσχιδή γευστική θαλασσογραφία, όπου ολόφρεσκα ψάρια και όστρακα μεταφράζονται με απόλυτη δεξιοτεχνία σε θαλασσινή ευωχία. Διάσημες σπεσιαλιτέ και μερακλίδικοι μεζέδες συναντούν μικρούς οστρακοθησαυρούς που μοσχοβολούν ιώδιο, ενώ και μεγάλα ψάρια φτάνουν στο τραπέζι με το μαστόρικο άγγιγμα της σχάρας ή ως δαντελένια καρπάτσο και ωραία μαριναρισμένα σεβίτσε. 

Άν "ψαρώσατε", δείτε τις επιλογές μας για την Καθαρά Δευτέρα και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

08/07/2025

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.