Το "La Meat Maison" στηρίζει τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Με δύο δείπνα προσφοράς το La Meat Maison στην Κηφισιά, σε συνεργασία με τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς "Δεσμός” και "Polat Foundation”, γίνεται ένας ακόμα κρίκος στην παγκόσμια αλυσίδα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

La Meat Maison

Επιθυμώντας να συμμετάσχει στις δράσεις ανθρωπιστικής βοήθειας που ενεργοποίησε ο ισχυρός σεισμός της 6ης Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία, με περισσότερα από 37.000 θύματα και ακόμα περισσότερες εκατοντάδες χιλιάδες κατεστραμμένες ζωές, το La Meat Maison στην Κηφισιά ανέλαβε την πρωτοβουλία οργάνωσης 2 φιλανθρωπικών δείπνων στήριξης προς τα θύματα της πρωτοφανούς αυτής καταστροφής. Στις 21 και 23 Φεβρουαρίου λοιπόν, και σε συνεργασία με τον ελληνικό μη φιλανθρωπικό οργανισμό "Δεσμός" και τον αντίστοιχο τουρκικό "Polat Foundation”, το εστιατόριο La Meat Maison θα σερβίρει σε ρυθμούς προσφοράς. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τις δύο αυτές βραδιές, θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές και θα διατεθούν για την ανακούφιση των σεισμοπαθών και την κάλυψη των αναγκών τους. 

Ο "Δεσμός" είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος αξιοποιεί οικονομικές αλλά και σε είδος δωρεές που προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα και προορίζονται να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Μέχρι σήμερα ο "Δεσμός” έχει δημιουργήσει αξία 7 εκατομ. € για την κοινωνία, αλλάζοντας τις ζωές περισσότερων από 130.000 ανθρώπων. Ο "Polat" έχει μέχρι στιγμής αποστείλει στην περιοχή της Αττάλειας, 35 επικεφαλής και 300 τεχνικούς, 1 γερανό, 3 αυτοκίνητα, 1 φορτηγό και 27 φορτηγά, γεμάτα με όλα τα είδη βασικών ειδών, όπως γεννήτριες, θερμάστρες, κρεβάτια, κουβέρτες, ρούχα και είδη διατροφής. Η ομάδα του Polat Foundation έχει ήδη δημιουργήσει έναν προσωρινό χώρο στέγασης έκτακτης ανάγκης για 250 επιζώντες και συνεχίζει με ποικίλες δράσεις το έργο στήριξής της προς τις βεβαρημένες από το σεισμό περιοχές.

Περισσότερες πληροφορίες

Meat Maison (La)

Χαρ. Τρικούπη 92 & Αλαμάνας 1, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο 'Fellos' για κρασί, spritz και μικρά πιάτα

Ένα νέο σποτ στο αθηναϊκό κέντρο μεριμνά για τις πρώτες εξόδους της σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/09/2024

Foodon Social Dining: Η μαγεία της γαστρονομίας και της αλληλεγγύης με τον Δήμο Σαμουράκη

Ο διακεκριμένος σεφ μαγειρεύει για ένα τραπέζι που υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία, ενισχύοντας το πνεύμα της αλληλεγγύης και της σύνδεσης μεταξύ ανθρώπων.

Ποιο ήταν το πιο ανατρεπτικό και παιχνιδιάρικο πιάτο που δοκιμάσαμε φέτος;

Ο Έκτορας Μποτρίνι στην Κέρκυρα μάς παρουσίασε ένα πιάτο που συνδυάζει ανατρεπτική διάθεση και παιχνιδιάρικη προσέγγιση, αποτυπώνοντας την ελευθερία και τη διασκέδαση με μια δημιουργική παρουσίαση.

10 εστιατόρια στην Αθήνα που μυρίζουν ακόμη καλοκαίρι

Τι κι αν το ημερολόγιο δείχνει Σεπτέμβριο, εμείς κινούμαστε ακόμη στους ρυθμούς του "Summer on my Mind" και ξεκλέβουμε κάθε ευκαιρία που θα βρούμε, για να ζήσουμε λίγο ακόμη καλοκαίρι, σε αθηναϊκά spots που έχουν στην αύρα τους κάτι από διακοπές.

Όλα τα εστιατορικά νέα της σεζόν για την Αθήνα

Φρέσκα εστιατόρια, ολοκαίνουρια μπαρ και λοιπές νόστιμες αφίξεις που έρχονται προσεχώς στην πόλη.

Litridi / Σύβοτα

Στα γραφικά Σύβοτα με τις εξαιρετικές παραλίες, ο Γιάννης Λιάκου εισάγει με το ολοκαίνουργιο "Litridi" νόστιμα καινά δαιμόνια στη θαλασσινή γαστρονομία της Δυτικής Ελλάδας.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2024: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς στρώνουν τραπέζι στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, για να γευτούμε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές, στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς.