Το "La Meat Maison" στηρίζει τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Με δύο δείπνα προσφοράς το La Meat Maison στην Κηφισιά, σε συνεργασία με τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς "Δεσμός” και "Polat Foundation”, γίνεται ένας ακόμα κρίκος στην παγκόσμια αλυσίδα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

La Meat Maison

Επιθυμώντας να συμμετάσχει στις δράσεις ανθρωπιστικής βοήθειας που ενεργοποίησε ο ισχυρός σεισμός της 6ης Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία, με περισσότερα από 37.000 θύματα και ακόμα περισσότερες εκατοντάδες χιλιάδες κατεστραμμένες ζωές, το La Meat Maison στην Κηφισιά ανέλαβε την πρωτοβουλία οργάνωσης 2 φιλανθρωπικών δείπνων στήριξης προς τα θύματα της πρωτοφανούς αυτής καταστροφής. Στις 21 και 23 Φεβρουαρίου λοιπόν, και σε συνεργασία με τον ελληνικό μη φιλανθρωπικό οργανισμό "Δεσμός" και τον αντίστοιχο τουρκικό "Polat Foundation”, το εστιατόριο La Meat Maison θα σερβίρει σε ρυθμούς προσφοράς. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τις δύο αυτές βραδιές, θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές και θα διατεθούν για την ανακούφιση των σεισμοπαθών και την κάλυψη των αναγκών τους. 

Ο "Δεσμός" είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος αξιοποιεί οικονομικές αλλά και σε είδος δωρεές που προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα και προορίζονται να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Μέχρι σήμερα ο "Δεσμός” έχει δημιουργήσει αξία 7 εκατομ. € για την κοινωνία, αλλάζοντας τις ζωές περισσότερων από 130.000 ανθρώπων. Ο "Polat" έχει μέχρι στιγμής αποστείλει στην περιοχή της Αττάλειας, 35 επικεφαλής και 300 τεχνικούς, 1 γερανό, 3 αυτοκίνητα, 1 φορτηγό και 27 φορτηγά, γεμάτα με όλα τα είδη βασικών ειδών, όπως γεννήτριες, θερμάστρες, κρεβάτια, κουβέρτες, ρούχα και είδη διατροφής. Η ομάδα του Polat Foundation έχει ήδη δημιουργήσει έναν προσωρινό χώρο στέγασης έκτακτης ανάγκης για 250 επιζώντες και συνεχίζει με ποικίλες δράσεις το έργο στήριξής της προς τις βεβαρημένες από το σεισμό περιοχές.

Περισσότερες πληροφορίες

Meat Maison (La)

Χαρ. Τρικούπη 92 & Αλαμάνας 1, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.