Tasty Awards '23. Ποια είναι τα Fine Dining εστιατόρια της Αθήνας;

'Ήδη αγαπημένα του κοινού, τα fine dining εστιατόρια της πόλης μάς καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Tasty Awards

Η εμπειρία του δείπνου σε ένα fine dining εστιατόριο έχει να κάνει με τη σημασία στη λεπτομέρεια. Φυσικά το καλό φαγητό πρέπει να είναι η βάση -από εκεί ξεκινάμε- και η wine list να είναι ενημερωμένη, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Για να μιλάμε για "fine dining” έχουν σημασία και το τσάκισμα στο τραπεζομάντιλο και τα αψεγάδιαστα μαχαιροπίρουνα και το φρεσκοσιδερωμένο πουκάμισο του σερβιτόρου, τα λουλούδια στο βάζο, ο κατάλληλος φωτισμός, το ιδανικό soundtrack και τόσα άλλα ακόμα.

Όλα αυτά μετράνε σε μια fine dining εμπειρία. Όλα αυτά και βεβαίως πρώτα και πάνω από όλα η δημιουργικότητα του chef. Εδώ οι μαγειρικές απαιτήσεις είναι εξαιρετικά υψηλές. Οι πρώτες ύλες δεν νοείται να μην είναι οι καλύτερες και ο chef πρέπει να έχει τη δυνατότητα με τις ιδέες και τη δημιουργικότητα του να τις αναδείξει και να δημιουργήσει γεύσεις μοναδικές. Είναι ο σκηνοθέτης μιας πολύ καλά μελετημένης παράστασης, ο οικοδεσπότης ενός εξαιρετικού δείπνου που οι καλεσμένοι θα κρατήσουν στη μνήμη τους για καιρό.

Αυτά όλα συμβαίνουν στα εστιατόρια της Αθήνας που συμμετέχουν στην κατηγορία Fine Dining των Tasty Awards 2023. 'Ήδη αγαπημένα του κοινού, τα fine dining εστιατόρια της πόλης μας καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψηφίζουμε τώρα εδώ!

TASTY AWARDS 2023 - ΧΟΡΗΓΟΙ

Βίκος

Don Papa Rum

Βίκος Cola

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ποιος θα είναι ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος του 2023;

Mια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του fine dining θα αναδείξει τον Έλληνα Οινοχόο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier.

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.