"Lyra": Γιορτές με ελληνική αυθεντική κουζίνα

Στην πιο όμορφη γωνιά της Αθήνας, η "Lyra" σε προσκαλεί για γιορτινά τραπεζώματα με την πιο updated εκδοχή της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας.

Lyra © Λεωνίδας Τούμπανος

Ανακαλύψτε ανατρεπτικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς με φρέσκια επίγευση, σε ένα σύγχρονης αντίληψης εστιατόριο, το οποίο παντρεύει δεξιοτεχνικά τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές με ψαγμένες healthy προτάσεις μαγειρεμένες με αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες. Φέτος στις γιορτές, χαρίστε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας ένα γεύμα υψηλών προδιαγραφών, απολαμβάνοντας ένα Xmas μενού για όλα τα γούστα, που ξεκινά με welcome drink και amuse bouche με κεφτεδάκι Black Angus, σούπα, σαλάτα και ορεκτικό με απάκι, σπαστή πατάτα και λάδι πάπρικας και ολοκληρώνεται με δύο επιλογές κυρίως πιάτων, κατσικάκι σε κρούστα αρωματικών με πατάτες νέας γης και ρολό γαλοπούλας με ψητά λαχανικά και μπάτερ-λεμον, και φυσικά επιδόρπιο. Τις γιορτινές ημέρες θα συνοδεύει live μουσική με λαϊκό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Lyra

Λυσίου 12, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
03/02/2023

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.