"Lyra": Γιορτές με ελληνική αυθεντική κουζίνα

Στην πιο όμορφη γωνιά της Αθήνας, η "Lyra" σε προσκαλεί για γιορτινά τραπεζώματα με την πιο updated εκδοχή της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας.

Lyra © Λεωνίδας Τούμπανος

Ανακαλύψτε ανατρεπτικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς με φρέσκια επίγευση, σε ένα σύγχρονης αντίληψης εστιατόριο, το οποίο παντρεύει δεξιοτεχνικά τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές με ψαγμένες healthy προτάσεις μαγειρεμένες με αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες. Φέτος στις γιορτές, χαρίστε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας ένα γεύμα υψηλών προδιαγραφών, απολαμβάνοντας ένα Xmas μενού για όλα τα γούστα, που ξεκινά με welcome drink και amuse bouche με κεφτεδάκι Black Angus, σούπα, σαλάτα και ορεκτικό με απάκι, σπαστή πατάτα και λάδι πάπρικας και ολοκληρώνεται με δύο επιλογές κυρίως πιάτων, κατσικάκι σε κρούστα αρωματικών με πατάτες νέας γης και ρολό γαλοπούλας με ψητά λαχανικά και μπάτερ-λεμον, και φυσικά επιδόρπιο. Τις γιορτινές ημέρες θα συνοδεύει live μουσική με λαϊκό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Lyra

Λυσίου 12, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
10/05/2024

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.