Η "Κάβα Δροσιά" είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας και αυτά τα Χριστούγεννα

Φέτος τα γιορτινά καλέσματα αναμένεται να είναι πολλά. Γι’αυτό λοιπόν η «Κάβα Δροσιά» φόρεσε τα καλά της και μας περιμένει να διαλέξουμε κρασιά και ποτά που θα συμβάλλουν στη διασκέδασή μας.

Κάβα Δροσιά

Ενόψει των γιορτών, η κατανάλωση οίνου και ποτών είναι στο ζενίθ. Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το ρεβεγιόν της παραμονής Πρωτοχρονιάς αλλά και το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, οι ονομαστικές εορτές που είναι αρκετές, όλα απαιτούν την εύρεση τόσο του κατάλληλου κρασιού που θα παραστείστα πλουσιοπάροχα φαγοπότια, όσο και των ποτών που θα απολαύσουμε δίπλα στο τζάκι με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δε χρειάζεται όμως να ανησυχούμε και να πελαγώνουμε ψάχνοντας τις οινικές και μη επιλογές, αφού η "Κάβα Δροσιά" έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες κι είναι ετοιμοπόλεμη για να μας βοηθήσει να βρούμε αυτό ακριβώς που επιθυμούμε. Ποιά είναι όμως η "Κάβα Δροσιά";

Όλα ξεκίνησαν το 1981, όταν ο Λευτέρης & ο Μανώλης Γεωργιλάκης δημιούργησαν με μεράκι και αφοσίωση το δικό τους χώρο, το δικό τους σπίτι του ποτού, την "Κάβα Δροσιά” με όραμα να αποτελεί το πιο φιλόξενο κατάστημα που θα αποκτήσει ο καταναλωτής το αγαπημένο του ποτό. 

Κάβα Δροσιά

Σήμερα, σχεδόν 4 δεκαετίες μετά, η εταιρεία "Γεωργιλάκης" έχει ήδη διαγράψει μια πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία. Μελετώντας διαρκώς τις τάσεις της αγοράς και προβλέποντας τις ανάγκες των πελατών, έχει εξασφαλίσει τη συνεχή επάρκεια και την ποικιλία των εμπορευμάτων που διαθέτει. Με γνώμονα τη συνέπεια, την ποιότητα και την εξειδίκευση, έχει κατορθώσει τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες, προσφέροντάς τους τις καλύτερες τιμές, πολύτιμες συμβουλές, δυσεύρετες οινικές επιλογές και ειδικές συλλογές παλαιών χρόνων.

Η Κάβα Δροσιά φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων, για τους οινολάτρεις αλλά και τους λάτρεις των ποτών. Όσον αφορά στο κρασί, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Οίνοι του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα, σαμπάνιες, αφρώδεις οίνοι, μας περιμένουν στα ράφια να τους εξερευνήσουμε και να διαλέξουμε αυτόν που μας ταιριάζει. Καλύπτουν όλα τα γούστα κι αν είμαστε αναποφάσιστοι, το εξειδικευμένο προσωπικό της κάβας είναι πρόθυμο να λύσει τις απορίες μας και να μας εξηγήσει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τα κρασιά των Χριστουγέννων. Για το φινάλε του γιορτινού δείπνου, θα βρούμε και ένα μεγάλο κατάλογο από ποτά όπως ουίσκι από διάφορες χώρες παραγωγής, τζιν, ρούμι, λικέρ, κονιάκ, μη αλκοολούχα ποτά, αλλά και αποστάγματα όπως ούζο και τσίπουρο. Θα εντυπωσιαστούμε, επίσης, ανακαλύπτοντας συλλεκτικές φιάλες που θα μας επιτρέψουν να χαρίσουμε λίγη πολυτέλεια στον εαυτό μας, μιας και το επιβάλλουν οι μέρες. Κι επειδή αγαπάμε να προσφέρουμε δώρα στους αγαπημένους μας, στην "Κάβα Δροσιά" υπάρχουν όμορφες προτάσεις δώρων σε περίτεχνες συνθέσεις με συλλεκτικές συσκευασίες, που είναι βέβαιο πως θα κλέψουν τις εντυπώσεις κάθε παραλήπτη.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να τρέξετε στην "Κάβα Δροσιά" αλλά και στο νέο, υπερσύγχρονο site cavadrosia.gr και να χαθείτε μεταξύ των αναρίθμητων επιλογών! Καλές γιορτές!

Λωφόρος Σταμάτας 3, Δροσιά Αττικης | Τμήμα Χονδρικής Πώλησης - Γραφεία - Κεντρικές Αποθήκες: 24 χλμ ΕΟΑΛ (Παράδρομος), Αγιος Στέφανος, Αττικής, Τηλ.: 210 81424947 & 210 81424943, cavadrosia.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.