Η "Κάβα Δροσιά" είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας και αυτά τα Χριστούγεννα

Φέτος τα γιορτινά καλέσματα αναμένεται να είναι πολλά. Γι’αυτό λοιπόν η «Κάβα Δροσιά» φόρεσε τα καλά της και μας περιμένει να διαλέξουμε κρασιά και ποτά που θα συμβάλλουν στη διασκέδασή μας.

Κάβα Δροσιά

Ενόψει των γιορτών, η κατανάλωση οίνου και ποτών είναι στο ζενίθ. Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το ρεβεγιόν της παραμονής Πρωτοχρονιάς αλλά και το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, οι ονομαστικές εορτές που είναι αρκετές, όλα απαιτούν την εύρεση τόσο του κατάλληλου κρασιού που θα παραστείστα πλουσιοπάροχα φαγοπότια, όσο και των ποτών που θα απολαύσουμε δίπλα στο τζάκι με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δε χρειάζεται όμως να ανησυχούμε και να πελαγώνουμε ψάχνοντας τις οινικές και μη επιλογές, αφού η "Κάβα Δροσιά" έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες κι είναι ετοιμοπόλεμη για να μας βοηθήσει να βρούμε αυτό ακριβώς που επιθυμούμε. Ποιά είναι όμως η "Κάβα Δροσιά";

Όλα ξεκίνησαν το 1981, όταν ο Λευτέρης & ο Μανώλης Γεωργιλάκης δημιούργησαν με μεράκι και αφοσίωση το δικό τους χώρο, το δικό τους σπίτι του ποτού, την "Κάβα Δροσιά” με όραμα να αποτελεί το πιο φιλόξενο κατάστημα που θα αποκτήσει ο καταναλωτής το αγαπημένο του ποτό. 

Κάβα Δροσιά

Σήμερα, σχεδόν 4 δεκαετίες μετά, η εταιρεία "Γεωργιλάκης" έχει ήδη διαγράψει μια πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία. Μελετώντας διαρκώς τις τάσεις της αγοράς και προβλέποντας τις ανάγκες των πελατών, έχει εξασφαλίσει τη συνεχή επάρκεια και την ποικιλία των εμπορευμάτων που διαθέτει. Με γνώμονα τη συνέπεια, την ποιότητα και την εξειδίκευση, έχει κατορθώσει τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες, προσφέροντάς τους τις καλύτερες τιμές, πολύτιμες συμβουλές, δυσεύρετες οινικές επιλογές και ειδικές συλλογές παλαιών χρόνων.

Η Κάβα Δροσιά φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων, για τους οινολάτρεις αλλά και τους λάτρεις των ποτών. Όσον αφορά στο κρασί, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Οίνοι του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα, σαμπάνιες, αφρώδεις οίνοι, μας περιμένουν στα ράφια να τους εξερευνήσουμε και να διαλέξουμε αυτόν που μας ταιριάζει. Καλύπτουν όλα τα γούστα κι αν είμαστε αναποφάσιστοι, το εξειδικευμένο προσωπικό της κάβας είναι πρόθυμο να λύσει τις απορίες μας και να μας εξηγήσει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τα κρασιά των Χριστουγέννων. Για το φινάλε του γιορτινού δείπνου, θα βρούμε και ένα μεγάλο κατάλογο από ποτά όπως ουίσκι από διάφορες χώρες παραγωγής, τζιν, ρούμι, λικέρ, κονιάκ, μη αλκοολούχα ποτά, αλλά και αποστάγματα όπως ούζο και τσίπουρο. Θα εντυπωσιαστούμε, επίσης, ανακαλύπτοντας συλλεκτικές φιάλες που θα μας επιτρέψουν να χαρίσουμε λίγη πολυτέλεια στον εαυτό μας, μιας και το επιβάλλουν οι μέρες. Κι επειδή αγαπάμε να προσφέρουμε δώρα στους αγαπημένους μας, στην "Κάβα Δροσιά" υπάρχουν όμορφες προτάσεις δώρων σε περίτεχνες συνθέσεις με συλλεκτικές συσκευασίες, που είναι βέβαιο πως θα κλέψουν τις εντυπώσεις κάθε παραλήπτη.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να τρέξετε στην "Κάβα Δροσιά" αλλά και στο νέο, υπερσύγχρονο site cavadrosia.gr και να χαθείτε μεταξύ των αναρίθμητων επιλογών! Καλές γιορτές!

Λωφόρος Σταμάτας 3, Δροσιά Αττικης | Τμήμα Χονδρικής Πώλησης - Γραφεία - Κεντρικές Αποθήκες: 24 χλμ ΕΟΑΛ (Παράδρομος), Αγιος Στέφανος, Αττικής, Τηλ.: 210 81424947 & 210 81424943, cavadrosia.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Johanne Syi είναι η γυναικεία φιγούρα που ξεχώρισε φέτος στις κουζίνες της Ασίας

Η καταξιωμένη επικεφαλής σεφ του εστιατορίου "Lolla" στη Σιγκαπούρη ανακηρύχθηκε από τον θεσμό "Asia's 50 Best Restaurants" ως η καλύτερη γυναίκα σεφ της Ασίας για φέτος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
07/02/2023

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.

Πρώτη γεύση από τα καινούργια της Θεσσαλονίκης

Ανανεωμένη βρήκαμε στο πρόσφατο ταξίδι μας την αγαπημένη πρωτεύουσα του Βορρά με πολύ ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις αλλά και επανεκκινήσεις.