4 hands dinner στη "Σπονδή" με τους Philippe Mille και Arnaud Bignon

O βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Philippe Mille, από το «Domaine Les Crayeres Reims», έρχεται στη «Σπονδή» για να δημιουργήσει με τον Arnaud Bignon, exécutive chef του εστιατορίου «Σπονδή», ένα μοναδικό 4 hands dinner μενού συνδυασμένο με κορυφαίες επιλογές σαμπάνιας του οίκου «Taittinger».

Spondi

O βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Philippe Mille, από το Domaine Les Crayeres Reims, έρχεται στις 30 Νοεμβρίου στη βραβευμένη με Χρυσό Σκούφο "Σπονδή" όπου με τον Arnaud Bignon, exécutive chef του εστιατορίου, θα δημιουργήσουν από κοινού ένα μενού, εμπνευσμένο από τις εποχές και την περιοχή της Καμπανίας, το οποίο θα συνδυαστεί με κορυφαίες επιλογές σαμπάνιας του οίκου "Taittinger". Το μενού περιλαμβάνει ελεγκάν πιάτα όπως γλασαρισμένη και ψημένη κίτρινη κολοκύθα, καραβίδα μαριναρισμένη με αγουρίδα σαν βιτρό, χτένια και μανιτάρια με Pinot Noir, πάπια  με παντζάρια, βατόμουρο, κόκκινο shiso και πεύκο και Ile Flottante εσπεριδοειδών με βασιλικό, μαύρο λεμόνι και πράσινο shiso.

Ο Philippe Mille υπογράφει σήμερα τα μενού των εστιατορίων "Le Parc" (2** Michelin) και "Le Jardin". Έχει εργαστεί στις κουζίνες των Bordier, Grondart, Anton, Roth, ενώ υπήρξε το δεξί χέρι του Yannick Alléno στο "Le Scribe" και του Alain Ducasses στο "Le Meurice". Όπως λέει ο ίδιος και αποδεικνύει σε κάθε του δημιουργία: "Για να είσαι μάρτυρας της ψυχής της σαμπάνιας δεν αρκεί να μαγειρέψεις τη γη... Πρέπει να καταλάβεις ποια είναι!". 
 
Κόστος: 170 €/άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.