Το Surfer Maya ταξιδεύει στην Ελούντα

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Domes Resorts & Reserves προσκαλεί το funky street-food σε δύο από τα ξενοδοχεία του σε Ελούντα και Κρήτη, για μερικές λαχταριστές εμφανίσεις.

Surfer Maya

Κάπου ανάμεσα στα στενά της Θεσσαλονίκης, εκεί που η φαντασία και το φαγητό που μιλάει στην καρδιά συναντήθηκαν, γεννήθηκε το Surfer Maya. Ο funky χαρακτήρας του, κρύβει επιρροές από το εξωτερικό και το concept του street food, σεβόμενο όμως πάντα την ελληνική κληρονομιά και τα φρέσκα προϊόντα, μικρών παραγωγών. Παρασκευές τολμηρές, λαχταριστές και γεμάτες ακαταμάχητα αρώματα, εκπλήσσουν καθημερινά τους επισκέπτες του.

Η Domes Resorts & Reserves λοιπόν, ένας από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με μεγάλη αγάπη για φρέσκες ιδέες και γαστρονομικές εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή στο κατεστημένο των προβλέψιμων street food happening.

Surfer Maya

Έτσι, ένα event-αποκάλυψη, πλημμυρισμένο από νέες, συγκλονιστικές γεύσεις, δια χειρός Surfer Maya, θα λάβει χώρα σε δύο από τα ξενοδοχεία του ομίλου, στην Ελούντα στην Κρήτη. To πολυμήχανο team του Surfer Maya, θα ταξιδέψει μέχρι την Ελούντα και για μια εβδομάδα, θα μοιράζει αξέχαστες στιγμές απόλαυσης.

Surfer Maya

Aπό 12-15 Ιουλίου θα βρίσκεται στο φαντασμαγορικό Domes of Elounda, ενώ από 16-17 Ιουλίου, τις γαστριμαργικές παρασκευές της ομάδας θα απολαύσουν οι επισκέπτες του ολόφρεσκου adults-only Domes Aulūs Elounda. Σίγουρα θα είναι ένα γευστικότατο event, που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Elena Reygadas: η καλύτερη σεφ στον κόσμο μαγειρεύει με τους ρυθμούς της φύσης

Η Μεξικανή σεφ που ανακηρύχθηκε η καλύτερη στον κόσμο για το 2023 από το θεσμό των The World’s 50 Best Restaurants έχει αφοσιωθεί στη βιώσιμη αξιοποίηση του γαστρονομικού πλούτου της γενέτειράς της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
06/12/2023

"Dear Manouka" x Άγγελος Μπακόπουλος: Το funky συντονίζεται με το fine comfort

Η σύμπραξη του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ με το feelgood bar restaurant της οδού Ηρώνδα έχει νοστιμιά και γεννά γαστρονομικές υποσχέσεις.

Μάριος Κάλφογλου: ένα αντίο στον πρώτο κριτικό γαστρονομίας στην Ελλάδα

Ο Μάριος άφησε εποχή. Ήταν το άγνωστο πρόσωπο που όλα τα εστιατόρια και οι άνθρωποί τους έψαχναν αγωνιωδώς να ανακαλύψουν ποιος ήταν και ταυτόχρονα ήταν ο αγαπημένος Κρίτωνας του κοινού.

Που τρώμε καλό brunch στην Αθήνα

Η πιο δυνατή γευστική τάση των τελευταίων χρόνων, το brunch σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, bars και all day spots ταιριάζει γάντι με την εποχή, και με τα Χριστούγεννα.

Μάριος Κάλφογλου: Αποχαιρετούμε έναν ευπατρίδη της δημοσιογραφίας και της γαστρονομίας

Αποχαιρετούμε χειροκροτώντας τον, έναν αγαπημένο παλιό συνάδελφο από τη γαστρονομική ομάδα του Αθηνοράματος. Ο Μάριος έθεσε με τα κείμενά του στο Αθηνόραμα, τις βάσεις της γαστρονομικής κριτικής στην Ελλάδα.

Η ιταλιάνικη αλεγρία του "Lolita's"

Το νέο bar restaurant του Ψυχικού καταθέτει τη δική του άποψη για το τι εστί γευστική dolce vita της γείτονος.