Το Surfer Maya ταξιδεύει στην Ελούντα

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Domes Resorts & Reserves προσκαλεί το funky street-food σε δύο από τα ξενοδοχεία του σε Ελούντα και Κρήτη, για μερικές λαχταριστές εμφανίσεις.

Surfer Maya

Κάπου ανάμεσα στα στενά της Θεσσαλονίκης, εκεί που η φαντασία και το φαγητό που μιλάει στην καρδιά συναντήθηκαν, γεννήθηκε το Surfer Maya. Ο funky χαρακτήρας του, κρύβει επιρροές από το εξωτερικό και το concept του street food, σεβόμενο όμως πάντα την ελληνική κληρονομιά και τα φρέσκα προϊόντα, μικρών παραγωγών. Παρασκευές τολμηρές, λαχταριστές και γεμάτες ακαταμάχητα αρώματα, εκπλήσσουν καθημερινά τους επισκέπτες του.

Η Domes Resorts & Reserves λοιπόν, ένας από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με μεγάλη αγάπη για φρέσκες ιδέες και γαστρονομικές εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή στο κατεστημένο των προβλέψιμων street food happening.

Surfer Maya

Έτσι, ένα event-αποκάλυψη, πλημμυρισμένο από νέες, συγκλονιστικές γεύσεις, δια χειρός Surfer Maya, θα λάβει χώρα σε δύο από τα ξενοδοχεία του ομίλου, στην Ελούντα στην Κρήτη. To πολυμήχανο team του Surfer Maya, θα ταξιδέψει μέχρι την Ελούντα και για μια εβδομάδα, θα μοιράζει αξέχαστες στιγμές απόλαυσης.

Surfer Maya

Aπό 12-15 Ιουλίου θα βρίσκεται στο φαντασμαγορικό Domes of Elounda, ενώ από 16-17 Ιουλίου, τις γαστριμαργικές παρασκευές της ομάδας θα απολαύσουν οι επισκέπτες του ολόφρεσκου adults-only Domes Aulūs Elounda. Σίγουρα θα είναι ένα γευστικότατο event, που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/08/2022

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.

Το χειροποίητο iced tea "Feeju" φέρνει τη βιωσιμότητα στο ποτήρι σας!

Μια αναζωογονητική δόση δροσιάς και ευεξίας με το πιο χορταστικό παγωμένο τσάι που μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά, χωρίς τύψεις.

''Libertine drinkery'': Στη Νέα Φιλαδέλφεια για cocktails και streetfood

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και νόστιμες επιλογές για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και εξαιρετικό streetfood στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας.