Το Surfer Maya ταξιδεύει στην Ελούντα

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Domes Resorts & Reserves προσκαλεί το funky street-food σε δύο από τα ξενοδοχεία του σε Ελούντα και Κρήτη, για μερικές λαχταριστές εμφανίσεις.

Surfer Maya

Κάπου ανάμεσα στα στενά της Θεσσαλονίκης, εκεί που η φαντασία και το φαγητό που μιλάει στην καρδιά συναντήθηκαν, γεννήθηκε το Surfer Maya. Ο funky χαρακτήρας του, κρύβει επιρροές από το εξωτερικό και το concept του street food, σεβόμενο όμως πάντα την ελληνική κληρονομιά και τα φρέσκα προϊόντα, μικρών παραγωγών. Παρασκευές τολμηρές, λαχταριστές και γεμάτες ακαταμάχητα αρώματα, εκπλήσσουν καθημερινά τους επισκέπτες του.

Η Domes Resorts & Reserves λοιπόν, ένας από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με μεγάλη αγάπη για φρέσκες ιδέες και γαστρονομικές εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή στο κατεστημένο των προβλέψιμων street food happening.

Surfer Maya

Έτσι, ένα event-αποκάλυψη, πλημμυρισμένο από νέες, συγκλονιστικές γεύσεις, δια χειρός Surfer Maya, θα λάβει χώρα σε δύο από τα ξενοδοχεία του ομίλου, στην Ελούντα στην Κρήτη. To πολυμήχανο team του Surfer Maya, θα ταξιδέψει μέχρι την Ελούντα και για μια εβδομάδα, θα μοιράζει αξέχαστες στιγμές απόλαυσης.

Surfer Maya

Aπό 12-15 Ιουλίου θα βρίσκεται στο φαντασμαγορικό Domes of Elounda, ενώ από 16-17 Ιουλίου, τις γαστριμαργικές παρασκευές της ομάδας θα απολαύσουν οι επισκέπτες του ολόφρεσκου adults-only Domes Aulūs Elounda. Σίγουρα θα είναι ένα γευστικότατο event, που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.