Το νέο "La Meat Maison" μας στρώνει τραπέζι

Deli, κάβα, κρεοπωλείο και bar-restaurant σε ύφος μητροπολιτικού μπιστρό με την υπογραφή του Δημήτρη Κατριβέση και ιδιαίτερη αγάπη στην εκλεκτή κρεατοφαγία, συνθέτουν την εκλεκτική ταυτότητα του ολοκαίνουργιου concept store της La Meat Maison στην Κηφισιά.

La Meat Maison Κηφισιά La Meat Maison

Εκλεκτές κοπές, deli λιχουδιές και premium μαγειρικά παραφερνάλια συνέθεταν μέχρι τώρα το γευστικό μπουκέτο των καταστημάτων "La Meat Maison", όλα αυτά όμως αλλάζουν με το νέο concept store της Κηφισιάς, όπου φίνο shopping και εκλεκτό dining ενώνονται εις σάρκα… κόκκινη. Γιατί στα 500 τετραγωνικά του ολοκαίνουριου καταστήματος της εταιρείας, o Δημήτρης Κατριβέσης θα παρουσιάζει μια σειρά από πιάτα σχεδιασμένα αποκλειστικά γύρω από τις πρώτες ύλες του "La Meat Maison", υλοποιώντας το moto "πουλάμε ό,τι μαγειρεύουμε και μαγειρεύουμε ό,τι πουλάμε".

Η κρεατοφαγία θα αποτελεί τον κεντρικό πρωταγωνιστή, με αποκλειστικές εισαγωγές, όπως τα Umami Olive-Fed Pork και Olive-Fed Wagyu, τα Black Angus Ουρουγουάης ή τα εξ’ ολοκλήρου ελευθέρας βοσκής πουλερικά St. Sever της Label Rouge, να γίνονται κάθε βράδυ η βάση για comfort και fun καρνιβορικές λιχουδιές όπως τα Olive Fed Wagyu burgers ή τα Umami tacos, ενώ το butcher shop του "La Meat Maison" θα στρέφει κάθε εβδομάδα τον προβολέα του σε μια νέα εξειδικευμένη κοπή για επί τόπου απόλαυση.

La Meat Maison Tomahawk
La Meat Maison

Σκηνή της καρνιβορικής παράστασης του σεφ θα είναι ο κομψός κήπος του καταστήματος, και υπασπιστής των πιάτων οι εκλεκτές ετικέτες που συκεντρώνει ο σομελιέ της "La Meat Maison", Γιάννης Μαντάς και η εκπαιδευμένη ομάδα του, στην εντυπωσιακή κάβα. Φυσικά, κάθε μια από τις εκατοντάδες διεθνείς ετικέτες, όπως Christian Ninot, Sebastiani, Thénard, Clos Saint-Jean κ.ά., που συγκεντρώνονται στα ράφια, είναι διαθέσιμες και για αγορά και απόλαυση στο σπίτι, παρέα όχι μόνο με τις περίφημες κοπές του "La Meat Maison", αλλά και την πλειάδα των deli λιχουδιών που συγκεντρώνει το κατάστημα της Κηφισιάς, όλες με τις ηχηρές υπογραφές ποιότητας "i Frati" και "Fine Foods Collection", ανεβάζοντας και το σπιτικό μας τραπέζι σε εστιατορικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
10/08/2022

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.