Θερινό σινεμά στη "Μεγάλη Βρεταννία"

Για μία ακόμα χρονιά, το GB Pool του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» υποδέχεται τη μαγεία της 7ης τέχνης συνοδεία εκλεκτού finger food με την υπογραφή του Αστέριου Κουστούδη.

PoolYourCinema_onScreen_LaPiscine

Στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου με κάδρο το Λυκαβηττό, κάτω από τον αττικό ουρανό, αγαπημένες κλασικές ταινίες του παγκόσμιου σινεμά έρχονται στη μεγάλη οθόνη να μας κρατήσουν καλοκαιρινή συντροφιά στην καρδιά της Αθήνας. Πλάι στο GB Pool, το "Pool your Cinema" υποδέχεται ένοικους του ξενοδοχείου και επισκέπτες, σε μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού σινεμά κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με την έναρξη να πραγματοποιείται την Πέμπτη 2 Ιουνίου (προσέλευση στις 9.15 μ.μ.), με το "La Piscine" (1969) με τον Αλέν Ντελόμν και τη Ρόμι Σνάιντερ.

Από το σενάριο της κινηματογραφικής βραδιάς όμως δεν λείπει η γεύση και Executive Chef Αστέριος Κουστούδης με την  ομάδα της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου έχουν επιμεληθεί ένα ατομικό set menu με finger food που περιλαμβάνει χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheese burger και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού. Για να απολαύσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία, μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας έως και μία ημέρα πριν από την προβολή της ταινίας στο online store του ξενοδοχείου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.