Οι νικητές των Tasty Awards 2022

Απονεμήθηκαν την Τρίτη 10 Μαΐου τα Tasty Awards στα αγαπημένα εστιατόρια του κοινού για το 2022.

Tasty Awards

Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη και το παρόν έδωσαν όλα τα βραβευόμενα εστιατόρια, εκπρόσωποι των media, του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής ηγεσίας, αλλά και το κοινό. Την παρουσίαση της βραδιάς είχε η Νάντια Μπουλέ η οποία κέρδισε τους παρευρισκόμενους με τα εύστοχα σχόλια της και την κομψή της παρουσία. 

Τα Tasty Awards, τα μοναδικά βραβεία εστίασης στην Ελλάδα που ψηφίζονται από το κοινό, δεν σταματούν να εξελίσσονται. Φέτος, πιο ανανεωμένος από ποτέ, ο θεσμός καθιέρωσε ένα νέο βραβείο, αυτό για το Δημοφιλέστερο Εστιατόριο της χρονιάς. Πρόκειται για το εστιατόριο εκείνο που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του κοινού, ανεξαρτήτως κατηγορίας στην οποία διαγωνιζόταν.

Tasty Awards 22
Νίκος Κοντόπουλος, Εκδότης Tasty Guide, Κώστας Πισσιώτης ιδιοκτήτης Nolan, Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, Δημήτρης Νικολακόπουλος Chief Digital Officer Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Εκδότης Αθηνοράματος 

Κοινό συμπέρασμα της βραδιάς ήταν το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τα εστιατόρια και την γαστρονομία, που σήμερα, μετά από ένα δύσκολο διάστημα για την εστίαση, επανακάμπτει εντυπωσιακά. Γεγονός που προκύπτει από τη μεγάλη συμμετοχή του κοινού στην ψηφοφορία. Στο διάστημα των 4 μηνών που εξελισσόταν η online ψηφοφορία στο tasty-guide.gr καταγράφηκαν περισσότερες από 60.000 ψήφοι από το κοινό, ένα εξαιρετικά αισιόδοξο μήνυμα για ολόκληρη την εστίαση στην Ελλάδα. 

Μετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων ακολούθησε cocktail στο φουαγιέ του Ιδρύματος Κακογιάννη όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να συγχαρούν τους νικητές. Το catering Μπεγνής είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο μενού εμπνευσμένο από τις κατηγορίες των Tasty Awards που κέρδισε τα θετικά σχόλια όλων και βέβαια των παρευρισκόμενων chef και επιχειρηματιών της εστίασης. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε η Μαρία Παπιδάκη.
 

Αναλυτικά τα αγαπημένα εστιατόρια του κοινού για το 2022

Modern Creative: Nolan 

Casual Dining: It Restaurant 

Hotel Restaurants: Ergon House Agora 

100% Meat: Basegrill 

100% Fish & Seafood: Αφρόψαρο 

Bar & Wine Restaurants: Balthazar 

Creative Greeks: Vassilenas 

The Italians: Ovio 

Fine Dining: CTC Urban Gastronomy 

Αγαπημένο Bar αναδείχθηκε το Baba Au Rum 

Το δημοφιλέστερο εστιατόριο για το 2022 βράβευσε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος στην ομιλία του τόνισε τη σημασία της γαστρονομίας για την ανάπτυξη της Αττικής και γενικότερα της χώρας. Ο κ. Πατούλης φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον των εστίασης σχολιάζοντας πολύ θετικά τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα Tasty Awards. 

Δημοφιλέστερο εστιατόριο για το 2022 αναδείχθηκε το Nolan  

Τα Tasty Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής 

Tasty Awards 22
Νάντια Μπουλέ, παρουσιάστρια των Tasty Awards 22
Tasty Awards 22
Ο Σπύρος Λιάκος και η σύζυγος του, ιδιοκτήτες του εστιατορίου Basegrill που κέρδισε στην κατηγορία 100% Meat
Tasty Awards 2022
Ο Κώστας Πισσιώτης ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nolan παραλαμβάνει το βραβείο για την κατηγορία Modern Creative από την Μαριάννα Παγαδάκη, Υπεύθυνη Marketing BAT
Tasty Awards 2022
Η Κάλλια Καμπουρίδου και η ομάδα του It Restaurant βραβεύονται στην κατηγορία Casual Dining από τον Ηλία Λυμπέρη, Brand & Media manager Βίκος
Tasty Awards 2022
Η Δήμητρα Δασκαλάκη, Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας Metro Cash & Carry βραβεύει τον Θωμά Δούζη για το εστιατόριο Ergon House Agora νικητή στην κατηγορία Hotel Restaurants
Tasty Awards 2022
Ο Πάνος Φατούρος παραλαμβάνει το βραβείο του αγαπημένου Bar για το Baba Au Rum από τον Νίκο Σαραντάκη, ιδιοκτήτη της Sky Spirits​​​​​
Tasty Awards 2022
Θανάσης Βασίλαινας και Χριστιάνα Δαρμή του εστιατορίου Vassilenas που διακρίθηκε στην κατηγορία Creative Greeks

Χορηγοί των Tasty Awards 2022

Βίκος 
Βίκος Cola 
Don Papa Rum 
BAT Hellas 

Λεζάντα πρώτης φωτογραφίας: Στιγμιότυπο της απονομής των Tasty Awards 22 στο θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.