Τα φυτικά προϊόντα που εντυπωσίασαν στους Χρυσούς Σκούφους 2022

Η Upfield Professional έβαλε τη δική της υπογραφή στις δημιουργίες του diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη φυσική γεύση και την ποιοτική ανωτερότητα των φυτικών προϊόντων της.

Upfield Χρυσοί Σκούφοι 2022

Παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή τροφίμων φυτικής προέλευσης και πρωτοπόρα στα φυτικά spreads, αλλά και καινοτόμα προϊόντα όπως τα Violife, που εξάγονται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Upfield Professional φέρνει τη φυσική της γεύση στο τραπέζι μας εδώ και 150 χρόνια, με την ίδια αγνή καθαρότητα που το έκανε και στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, προσθέτοντας φινέτσα και νοστιμιά στα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας.

Το Rama Crème & Crème 35% πρωταγωνίστησε στο καλωσόρισμα των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο "Soil"), ξεδιπλώνοντας τα πιο φίνα χαρακτηριστικά του μέσα από ένα λεπτεπίλεπτο φρέσκο homemade βούτυρο από κρέμα, που συνδυάστηκε με αφράτο ψωμί ζυμωμένο με το βουτυρόγαλα του βουτύρου.

Δίνοντας τη δική της γεύση σε ένα από τα highlights της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής, η Upfield Professional επιβεβαίωσε τη θέση της δίπλα στους δημιουργούς της γαστρονομίας σε όλες της τις εκφάνσεις, μέσα από κορυφαία προϊόντα, που γίνονται βάση για πιάτα νόστιμα, με σταθερή απόδοση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.