Οδηγός Εστιατορίων

Τα γαλακτοκομικά που έφεραν αυθεντική γεύση Ελλάδας στους Χρυσούς Σκούφους

Η Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ και το Κλασικό Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό πλούτισαν το diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022 με την αυθεντική νοστιμιά τους και εντυπωσίασαν με τις γευστικές τους δυνατότητες.

Χρυσοί Σκούφοι Πίτα ΔΩΔΩΝΗ Λεωνίδας Τούμπανος

Φτιαγμένα από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα και με ιστορία που μετρά κοντά 60 χρόνια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, που εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες εδώ και 42 χρόνια, αποτέλεσαν πρωταγωνιστές του diner de gala των Χρυσών Σκούφων του 2022, γοητεύοντας με το γευστικό ταμπεραμέντο, αλλά και τη ντελικάτη τους ευελιξία, τα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρετανίας.

Ταυτισμένα με τη γεύση της Ελλάδας, η Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ και το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό έγιναν θησαυροί νοστιμιάς στα χέρια των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο "Soil"). Οι δύο μαέστροι του diner de gala εκμεταλλεύτηκαν την αιχμηρή τους αυθεντικότητα για να δώσουν χαρακτήρα στη λεπτεπίλεπτη σφακιανή πίτα, με φέτα, γιαούρτι και φλούδα νεραντζιού confit – ένα καλωσόρισμα που έγινε φαβορί της βραδιάς. Παράλληλα, στο amuse bouche από μπρόκολο, πίκλες το κοτσάνι του κηπευτικού και πουρές και κους κους από τον ανθό του, συνάντησαν την σπιρτόζικη ένταση της Φέτας ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ, σε ένα πιάτο ζηλευτής ισορροπίας.

Βραβευμένη με πλειάδα διακρίσεων σε διεθνείς διαγωνισμούς, η γεύση ΔΩΔΩΝΗ, σταθερή για πάνω από μισόν αιώνα, επιβεβαίωσε έτσι όχι απλά τη θέση της στις κορυφαίες γαστρονομικές στιγμές της χώρας, αλλά τον τίτλο της ως ένας από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της γεύσης της Ελλάδας. Γεύση αυθεντική και ξεχωριστή, όπως η γεύση της ΔΩΔΩΝΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη ''Σουρτούκω'' για μεζέδες της παρέας που γυρίζουν την Ελλάδα

Μια αυλή που γεμίζει με μυρωδιές από γνώριμες και παραλλαγμένες συνταγές.

06/07/2022

"Taverna Estia": Διάστερο ταξίδι υψηλής γαστρονομίας στη Νάπολη

Τα αδέλφια Sposito μας μαθαίνουν μοναδικές, ισορροπημένες γεύσεις και αρώματα του τόπου τους .

Παγκόσμια διάκριση για τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου

Τα κρασιά έλαβαν 5 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια στο πλαίσιο του παγκόσμιου διαγωνισμού κρασιού "Decanter World Wine Awards 2022", καθώς και άλλες σημαντικές διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ και διαγωνισμούς κρασιού.

Ένα γαστρονομικό ταξίδι στην ελληνική γη παρέα με το GB Roof Garden

Το εστιατόριο υποδέχεται το κοινό με ανανεωμένο μενού υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου Chef De Cuisine Νίκου Λιόκα.

All-day rooftop pleasures στο St. George Lybabettus Lifestyle Hotel

Καλοκαίρι με θέα την Ακρόπολη και ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις.

To ''Chalet" είναι ένας παραδεισένιος κήπος στα βόρεια

Ο πολυχώρος που φέρνει σε αρμονία τις έννοιες του μπόχο και του μίνιμαλ είναι σημείο αναφοράς στην Πολιτεία.

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης αναλαμβάνει το Casa Cook της Σάμου

Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ θα υπογράφει όλες τις γεύσεις του adults only ξενοδοχείου, που πρόσφατα κατέκτησε και τον τίτλο και του κορυφαίου ξενοδοχείου στην Ευρώπη για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του.