Γαστρονομικός Μάρτιος στο "St. George Lycabettus"

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «St George Lycabettus», υποδέχεται δυναμικά τον πρώτο μήνα της άνοιξης με ειδικά μενού για την Καθαρά Δευτέρα, τσάι με θέα την ημέρα της γυναίκας και ένα γαστρονομικό ταξίδι στο… Παρίσι.

La Suite Lounge

Για όσους παραμείνετε στο κλεινόν άστυ την Καθαρά Δευτέρα πετώντας χαρταετό στον λόφο του Λυκαβηττού, ο απολαυστικός μπουφές με παραδοσιακές και θαλασσινές γεύσεις που θα ετοιμάσει ο executive chef Βασίλης Μήλιος και η ομάδα του ξενοδοχείου "St. George Lycabettus" θα συμπληρώσει γευστικά την όμορφη θέα των χαρταετών της πόλης από τα μπαλκόνια του La Suite Lounge. 

stgeorge

Από τον Μάρτιο επίσης στο "St. George Lycabettus" "τρέχουν" και δύο νέα μενού – a la carte και γευσιγνωσίας- σε μια γαστρονομική σύμπραξη του σεφ Βασίλη Μήλιου με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, σεφ Geoffrey Rembert που αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν "από την Αθήνα στο Παρίσι". Κάπως έτσι, το ψητό camembert με φουντούκια θα συναντήσει την ελληνική σαλάτα με κριθαρομπουκιές, πολύχρωμα ντοματίνια και κρέμα φέτας και τα coquilletes με lardo di Colonatta και παρμεζάνα το φαγκρί με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς. Επίσης, με αφορμή την "Ημέρα Γυναίκας", την Τρίτη 8 Μαρτίου και κάθε Τρίτη, η εμπειρία του "High Tea" στο "La Suite Rooftop", με ένα φλιτζάνι αρωματικό τσάι συνοδεία του εντυπωσιακού ηλιοβασιλέματος της πόλης θα προλογίζει την προβολή της ταινίας "Maria by Callas " του Tom Volf στο Screening Room. 

Ενημερωθείτε για τα ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά και εικαστικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στους χώρους του ξενοδοχείου. 

Μπουφές Καθαράς Δευτέρας: (12:00 – 16:00) - 45€ κατ’ άτομο – παιδιά μέχρι 10 ετών -50% 
Κάθε Τρίτη: High Tea 16:00-19:00 - Προβολή ταινίας 19:00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.