Γαστρονομικός Μάρτιος στο "St. George Lycabettus"

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «St George Lycabettus», υποδέχεται δυναμικά τον πρώτο μήνα της άνοιξης με ειδικά μενού για την Καθαρά Δευτέρα, τσάι με θέα την ημέρα της γυναίκας και ένα γαστρονομικό ταξίδι στο… Παρίσι.

La Suite Lounge

Για όσους παραμείνετε στο κλεινόν άστυ την Καθαρά Δευτέρα πετώντας χαρταετό στον λόφο του Λυκαβηττού, ο απολαυστικός μπουφές με παραδοσιακές και θαλασσινές γεύσεις που θα ετοιμάσει ο executive chef Βασίλης Μήλιος και η ομάδα του ξενοδοχείου "St. George Lycabettus" θα συμπληρώσει γευστικά την όμορφη θέα των χαρταετών της πόλης από τα μπαλκόνια του La Suite Lounge. 

stgeorge

Από τον Μάρτιο επίσης στο "St. George Lycabettus" "τρέχουν" και δύο νέα μενού – a la carte και γευσιγνωσίας- σε μια γαστρονομική σύμπραξη του σεφ Βασίλη Μήλιου με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, σεφ Geoffrey Rembert που αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν "από την Αθήνα στο Παρίσι". Κάπως έτσι, το ψητό camembert με φουντούκια θα συναντήσει την ελληνική σαλάτα με κριθαρομπουκιές, πολύχρωμα ντοματίνια και κρέμα φέτας και τα coquilletes με lardo di Colonatta και παρμεζάνα το φαγκρί με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς. Επίσης, με αφορμή την "Ημέρα Γυναίκας", την Τρίτη 8 Μαρτίου και κάθε Τρίτη, η εμπειρία του "High Tea" στο "La Suite Rooftop", με ένα φλιτζάνι αρωματικό τσάι συνοδεία του εντυπωσιακού ηλιοβασιλέματος της πόλης θα προλογίζει την προβολή της ταινίας "Maria by Callas " του Tom Volf στο Screening Room. 

Ενημερωθείτε για τα ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά και εικαστικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στους χώρους του ξενοδοχείου. 

Μπουφές Καθαράς Δευτέρας: (12:00 – 16:00) - 45€ κατ’ άτομο – παιδιά μέχρι 10 ετών -50% 
Κάθε Τρίτη: High Tea 16:00-19:00 - Προβολή ταινίας 19:00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.