Το τζενοβέζικο "Zeffirino" έρχεται στη Σαντορίνη με το νέο "Zaffron Resort" του ομίλου Φάις

Το «Radisson Blu Zaffron Resort» θα κάνει εγκαίνια τον προσεχή Απρίλιο με πριβέ αμμουδιά, ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες και ζωηρό πρόγραμμα events στις παροχές, αλλά και την νέα έδρα του κοσμοπολίτικου εστιατορίου «Zeffirino» στα σκαριά.

Radisson Blu Zaffron Resort Σαντορίνη

Το πρώτο του άνοιγμα στον τομέα φιλοξενίας ετοιμάζει ο όμιλος Fais, που ετοιμάζεται για εγκαίνια στις 18 Απριλίου 2022 στη Σαντορίνη. Το "Radisson Blu Zaffron Resort", μια πρόταση αντάξια των premium προδιαγραφών του νησιού, θα είναι το μοναδικό κατάλυμμα του νησιού με παραλία αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενούς του, ενώ την lux εμπειρία διαμονής στις 103 σουίτες και τους πολυτελείς του χώρους θα υπογραμμίζουν προωθημένες επιλογές επίπλωσης, τεχνολογίες αιχμής και δυναμικές συνεργασίες με διεθνή brands.

Radisson Blu Zaffron Resort Σαντορίνη

Keyless είσοδος και ανέσεις όπως μηχανές Nespresso και προϊόντα περιποίησης Korres, αποτελούν μερικές μόνο από τις λεπτομέρειες της διαμονής, τζακούζι και θερμαινόμενες ιδιωτικές πισίνες σε όλα σχεδόν τα δωμάτια θα εγγυόνται την ιδιωτικότητα της απόλαυσης, διεθνείς guest DJs και άλλα θεματικά events θα κρατούν ψηλά το τέμπο, ενώ η κεντρική πισίνα με τον εντυπωσιακό, ασπρόμαυρο μαίανδρό της στην καρδιά του θερέτρου, θα αποτελεί το ακροκέραμο μιας σχεδιαστικής λογικής που θα ενσωματώνει στοιχεία του σαντορινιού lifestyle στη sui generis αισθητική προσέγγιση του ομίλου.

Radisson Blu Zaffron Resort Zeffirino

Παράλληλα, το "Zaffron Resort" θα είναι και μια πρώτη έμπρακτη ένδειξη της αξίας που δίνει ο Όμιλος στις διεθνείς γαστρονομικές συνεργασίες: ο χώρος του resort θα αποτελέσει τη νέα εκτός Ιταλίας έδρα του κοσμοπολίτικου εστιατορίου "Zeffirino", που ξεκίνησε από τη Γένοβα το 1939, για να χαράξει τη διαδρομή του στο χάρτη της παγκόσμιας γαστρονομικής κουλτούρας, μέσα από ιστορία τεσσάρων γενεών. Έχοντας κερδίσει τον τίτλο του… pesto-ποιού του Πάπα, το δαφνοστεφανομένο με πλήθος επιδραστικών διεθνών επαίνων "Zeffirino" μετρά προσωπικότητες όπως οι Λουτσιάνο Παβαρότι, Φρανκ Σινάτρα, Μοχάμεντ Αλί και Σοφία Λόρεν στους ανά τα έτη θαμώνες του, ενώ διατηρώντας πάντα τη δομή και το χαρακτήρα μιας οικογενειακής επιχείρησης, έχει σερβίρει τη δημιουργική του προσέγγιση στη γενοβέζικη γεύση σε προορισμούς παγκόσμιας αναφοράς, όπως το Λας Βέγκας και το Ριάντ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.