"Cornell": νέο all day spot στον Χολαργό

Προσεγμένες προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας κάνει ο νέος κάτοικος της δημοφιλούς πιάτσας.

cornell

Τη δική του all day πινελιά βάζει εδώ και λίγο καιρό το "Cornell" στη δημοφιλή πιάτσα του Χολαργού. Στον όμορφο χώρο που ποντάρει στο συνδυασμού του σκούρου ξύλου με το ζεστό μπλε, η δράση ξεκινά από νωρίς με specialty coffee, brunch και πολλά χειροποίητα γλυκίσματα όπως Red Velvet cake, cinnamon rolls και άλλα. Καθώς περνά η ώρα, σειρά παίρνουν πιάτα που κινούνται στη λογική του street food και περιλαμβάνουν από bao buns με τηγανιτό κοτόπουλο, πικάντικη μαγιονέζα και πίκλες, katsu sando με χοιρινό πανέ και κόκκινο λάχανο ή tacos με μαδημένο χοιρινό και γουακαμόλε μέχρι πολλά και διαφορετικά flatbreads, όπως για παράδειγμα εκείνο με κρέμα παρμεζάνας, τρούφα και μανιτάρια. Η μεγάλη ξύλινη μπάρα, όπου μπορείς επίσης να καθίσεις για φαγητό και ποτό, έχει το δικό της μερίδιο στη δράση, προτείνοντας aperitivo και low ABV’s για πιο νωρίς, αλλά και signature cocktails για το υπόλοιπο της βραδιάς

Περισσότερες πληροφορίες

Cornell

Αετιδέων 18 & Βουτσινά, Χολαργός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Johanne Syi είναι η γυναικεία φιγούρα που ξεχώρισε φέτος στις κουζίνες της Ασίας

Η καταξιωμένη επικεφαλής σεφ του εστιατορίου "Lolla" στη Σιγκαπούρη ανακηρύχθηκε από τον θεσμό "Asia's 50 Best Restaurants" ως η καλύτερη γυναίκα σεφ της Ασίας για φέτος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
07/02/2023

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.

Πρώτη γεύση από τα καινούργια της Θεσσαλονίκης

Ανανεωμένη βρήκαμε στο πρόσφατο ταξίδι μας την αγαπημένη πρωτεύουσα του Βορρά με πολύ ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις αλλά και επανεκκινήσεις.