Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe»

Ένα σπάνιας αισθητικής, βραβευμένο take away café στην πόλη της Κομοτηνής, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα εντυπωσιάζοντας όχι μόνο με το στιλ, αλλά και την ουσία του.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe»

Το «Coupa» είναι ένα βραβευμένο Take Away Cafe στην πόλης της Κομοτηνής σχεδιασμένο από την πολυτάλαντη αρχιτέκτονα Βάλια Παναγιώτου και έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Το βραβευμένο του design, αφαιρετικό και μίνιμαλ, αλλά ταυτόχρονα φωτεινό, χαρούμενο και ζεστό, είναι το πρώτο πράγμα που κερδίζει τις εντυπώσεις, όταν αντικρίζεις αυτό το ζωηρό και ανήσυχο coffee spot στην Κομοτηνή. Η ποιοτική του πρόταση, όμως, τόσο στο φλιτζάνι, όσο και στα ευφάνταστα bites που σερβίρει για συνοδευτικά του premium καφέ του, είναι αυτά που σφραγίζουν την πρώτη εντύπωση, κι επιβεβαιώνουν με ενθουσιασμό τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει μαζί του οι κάτοικοι της Κομοτηνής, τοποθετώντας το «Coupa Cafe» στην πρώτη θέση των επιλογών τους.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe» - εικόνα 1

Νούμερο ένα προορισμός για τους λάτρεις του ποιοτικού καφέ, των θρεπτικών ροφημάτων και χυμών, αλλά και των φρέσκων και λαχταριστών γευμάτων, με φαβορί τα χειροποίητα ελληνικά κουλούρια που παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριό του, το «Coupa» είναι ένα εξειδικευμένο cafe, που προσφέρει πλήθος επιλογών με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πάνω απ’ όλα, όμως, έχοντας κερδίσει την πρωτιά στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό BIGSEE, ανάμεσα σε διεκδικητές από πολλές πόλεις σε όλη την Ευρώπη, το «Coupa» είναι η πρώτη μας καλημέρα κάθε πρωί, φτιάχνοντας τη διάθεσή μας όχι μόνο με το στιλ, αλλά και την ουσία του: τον εξαιρετικό καφέ, που είναι η εγγύηση για ένα εξαιρετικό ξεκίνημα της μέρας, κάθε μέρα.

Μακεδονίας 21, Κομοτηνή 2531033300, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Κουκάκι, για την ελληνική κουζίνα μιας άλλης εποχής

Με νοσταλγική διάθεση και σε ένα θεατρικό σκηνικό, δοκιμάζεις πιάτα με μνήμη και οικειότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
24/11/2025

Το Simul γίνεται 10 ετών και ετοιμάζεται να το γιορτάσει

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά σβήνει δέκα κεράκια στην τούρτα της ζωής του και μεριμνά για γεύση και πάρτι, με δυο ξεχωριστά events, στις 2 και 9 Δεκεμβρίου.

Το εστιατόριο-ναυαρχίδα των ελληνικών θαλασσών εξακολουθεί να πλέει στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

Και ξεχωρίζει, για όλους τους σωστούς λόγους, πάντοτε με έναν ικανότατο καπετάνιο στο πηδάλιο της κουζίνας του.

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.