Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe»

Ένα σπάνιας αισθητικής, βραβευμένο take away café στην πόλη της Κομοτηνής, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα εντυπωσιάζοντας όχι μόνο με το στιλ, αλλά και την ουσία του.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe»

Το «Coupa» είναι ένα βραβευμένο Take Away Cafe στην πόλης της Κομοτηνής σχεδιασμένο από την πολυτάλαντη αρχιτέκτονα Βάλια Παναγιώτου και έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Το βραβευμένο του design, αφαιρετικό και μίνιμαλ, αλλά ταυτόχρονα φωτεινό, χαρούμενο και ζεστό, είναι το πρώτο πράγμα που κερδίζει τις εντυπώσεις, όταν αντικρίζεις αυτό το ζωηρό και ανήσυχο coffee spot στην Κομοτηνή. Η ποιοτική του πρόταση, όμως, τόσο στο φλιτζάνι, όσο και στα ευφάνταστα bites που σερβίρει για συνοδευτικά του premium καφέ του, είναι αυτά που σφραγίζουν την πρώτη εντύπωση, κι επιβεβαιώνουν με ενθουσιασμό τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει μαζί του οι κάτοικοι της Κομοτηνής, τοποθετώντας το «Coupa Cafe» στην πρώτη θέση των επιλογών τους.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe» - εικόνα 1

Νούμερο ένα προορισμός για τους λάτρεις του ποιοτικού καφέ, των θρεπτικών ροφημάτων και χυμών, αλλά και των φρέσκων και λαχταριστών γευμάτων, με φαβορί τα χειροποίητα ελληνικά κουλούρια που παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριό του, το «Coupa» είναι ένα εξειδικευμένο cafe, που προσφέρει πλήθος επιλογών με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πάνω απ’ όλα, όμως, έχοντας κερδίσει την πρωτιά στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό BIGSEE, ανάμεσα σε διεκδικητές από πολλές πόλεις σε όλη την Ευρώπη, το «Coupa» είναι η πρώτη μας καλημέρα κάθε πρωί, φτιάχνοντας τη διάθεσή μας όχι μόνο με το στιλ, αλλά και την ουσία του: τον εξαιρετικό καφέ, που είναι η εγγύηση για ένα εξαιρετικό ξεκίνημα της μέρας, κάθε μέρα.

Μακεδονίας 21, Κομοτηνή 2531033300, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.