Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe»

Ένα σπάνιας αισθητικής, βραβευμένο take away café στην πόλη της Κομοτηνής, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα εντυπωσιάζοντας όχι μόνο με το στιλ, αλλά και την ουσία του.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe»

Το «Coupa» είναι ένα βραβευμένο Take Away Cafe στην πόλης της Κομοτηνής σχεδιασμένο από την πολυτάλαντη αρχιτέκτονα Βάλια Παναγιώτου και έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Το βραβευμένο του design, αφαιρετικό και μίνιμαλ, αλλά ταυτόχρονα φωτεινό, χαρούμενο και ζεστό, είναι το πρώτο πράγμα που κερδίζει τις εντυπώσεις, όταν αντικρίζεις αυτό το ζωηρό και ανήσυχο coffee spot στην Κομοτηνή. Η ποιοτική του πρόταση, όμως, τόσο στο φλιτζάνι, όσο και στα ευφάνταστα bites που σερβίρει για συνοδευτικά του premium καφέ του, είναι αυτά που σφραγίζουν την πρώτη εντύπωση, κι επιβεβαιώνουν με ενθουσιασμό τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει μαζί του οι κάτοικοι της Κομοτηνής, τοποθετώντας το «Coupa Cafe» στην πρώτη θέση των επιλογών τους.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe» - εικόνα 1

Νούμερο ένα προορισμός για τους λάτρεις του ποιοτικού καφέ, των θρεπτικών ροφημάτων και χυμών, αλλά και των φρέσκων και λαχταριστών γευμάτων, με φαβορί τα χειροποίητα ελληνικά κουλούρια που παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριό του, το «Coupa» είναι ένα εξειδικευμένο cafe, που προσφέρει πλήθος επιλογών με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πάνω απ’ όλα, όμως, έχοντας κερδίσει την πρωτιά στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό BIGSEE, ανάμεσα σε διεκδικητές από πολλές πόλεις σε όλη την Ευρώπη, το «Coupa» είναι η πρώτη μας καλημέρα κάθε πρωί, φτιάχνοντας τη διάθεσή μας όχι μόνο με το στιλ, αλλά και την ουσία του: τον εξαιρετικό καφέ, που είναι η εγγύηση για ένα εξαιρετικό ξεκίνημα της μέρας, κάθε μέρα.

Μακεδονίας 21, Κομοτηνή 2531033300, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτά τα κεμπαπάκια στην Κυψέλη είναι από τα πιο ζουμερά της πόλης

Με φόντο την πλατεία του Άγιου Γεώργιου, τα απολαμβάνεις μαζί με άλλες λιχουδιές σε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/12/2025

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.