To «ZaZ» ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική για 80 ημέρες

Ένα σπέσιαλ μενού μύησης στην καυτή νοτιοαμερικάνικη κουζίνα σερβίρει το όμορφο all day στέκι της Παλλήνης.

To «ZaZ» ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική για 80 ημέρες

Ένα σπέσιαλ μενού μύησης στην καυτή νοτιοαμερικάνικη κουζίνα σερβίρει εδώ και λίγες ημέρες το όμορφο all day στέκι της Παλλήνης. Στον ένθετο κατάλογο, που θα δίνει το «παρών» στα τραπέζια για δύο περίπου μήνες, οι προτάσεις εμπνέονται από το Μεξικό και το Περού μέχρι την Ουρουγουάη και τη Βραζιλία, φτιάχνοντας ένα ενδιαφέρον γευστικό μωσαϊκό.

Την αρχή κάνουν ενδιαφέρουσες σαλάτες κι από εκεί και πέρα σειρά έχουν οι πολύχρωμες tex mex λιχουδιές –από spicy burritos και enchiladas μέχρι tostadas με γαρίδα και pico de gallo αλλά και ιδιαίτερα tacos με κοτόπουλο ή χοιρινό Iberico με μαρμελάδα από καυτερές πιπεριές, ανανά και κόλιανδρο. Η μοδάτη κουζίνα του Περού εκπροσωπείται με ένα σεβίτσε λευκού ψαριού, με μοσχολέμονο, γλυκοπατάτα, καλαμπόκι και κρεμμύδι, καθώς και δυο ειδών σουβλάκια anticucho (γαρίδα και κοτόπουλο), ενώ δεν λείπει μια μικρή ενότητα αφιερωμένη στα κρεατικά. Γλυκό φινάλε με churros πασπαλισμένα με περουβιανό κακάο αλλά και μιλφέιγ με σάλτσα καραμέλας αρωματισμένη με τσίλι.

Περισσότερες πληροφορίες

Zaz

Εσπερίδων 3 και Λεωφ. Λαυρίου, Κάντζα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.